Orient satovi - mišljenje i iskustva
Dragi prijatelji! Ja sam relativno nov u ovim stvarima,forumima itd ali sam veliki ljubitelj satova! Moje slobodno vreme,koliko god ga malo imao,se svodi na to da po netu gledam slike satova,čitam o njima itd...naravno i maštam da na ruci nosim neki od njih,što je opet poprilično daleko. Ali sam pre nekoliko meseci naleteo na sat marke Orient,za mene do tada potpuno nepoznate marke,i video da je veoma pristupačan što se cena tiče. Odmah sam pitao brata koji je što se tiče satova popriličan stručnjak šta misli o tome, a njegov odgovor je bio " Japanac je to,kupuj! To ti je za ceo život sat"! Uzeo sam ga i moram priznati da sam bio oduševljen kvalitetom i lepotom tog sata naročito zbog cene ,koja je za automatic sat veoma povoljna. Čak sam posle mesec dana kupio isti takav sat samo u crnoj boji! :w00t: I sada sam ponosni vlasnik 2 Orient Flight Aviator Automatic sata! Sa krem i crnim brojčanikom. I moram reći da sam za ovo kratko vreme veoma zadovoljan. Što se tiče preciznosti ona se kod oba kreće oko +/- 4sec dnevno,što je morate se složiti odlično. A u stanju mirovanja i jedan i drugi su mi radili skoro 48 sati pre nego što su stali! Tako da sam ja prijatelji oduševljen ovim satovima i ovom markom i ne planiram tu da se zaustavim kada je Orient u pitanju! Izvinite ako sam smorio,i ako neko ovo uopšte pročita neka baci neki komentar! Hvala! Pozdrav! :thumbsup:
Re: Orient satovi - mišljenje i iskustva
Eto ostalo je samo da nam postavis slike satova koje si kupio da upotpunimo pricu koja nije nikako dosadna, moze pomoci dosta ljudima da se odluce pri kupovini novog sata.
Nisi smorio,daj slike da i mi malo uzivamo.
3 Priloženi(h) fajl(ova)
E pa da,evo i sličica da se malo divite mojim pilotima! :man_in_love: Šala mala,evo sada crni a biće kasnije i braon varijanta. Crni je u orginalu bio sa crnom narukvicom bez ikakvog štepa,što je meni bilo malo "dosadno"...a mislim da ga je ova braon sa belim štepom lepo "otvorila"...a lume? Šta reći? :blink: Ne treba mi lampa noću u mraku! :dance3:
Prilog 88159 Prilog 88160 Prilog 88161
nenadl
Izabrao si njihov model koji se i meni najviše dopada. :thumbup:
Čak nam se i ukusi za boje ''gađaju''.
Čestitam!
4 Priloženi(h) fajl(ova)
posjedujem ovaj sat marke orient.automatik je.ako neko zna jos nesto vise o ovom satu i da li ima neku vrijednost.hvala
Prilog 126722
Prilog 126723
Prilog 126724
Prilog 126725