Re: Novi Orient Pilotski model Navi B
Ljudi, jeste li videli cenu ovog sata? :) Mislim da za takav novac mose da im se oprosti sve gore opisano. :)
Orient ER2A001B Aviator Watch features a type B dial with a date window at 3:00, a hardened mineral crystal, 42mm Black PVD stainless steel case, screw-down crown, and an Orient made self winding automatic 21-jewel movement.
za ovaj novac mozemo da se najedemo i napijemo u kafani a neko moze da dobije svoj prvi automatik sat, da se "navuce" na satove i dalje kupuje sve ostalo. :) Po meni, idealan poklon sestricu, sinu, kumu, itd...
oprošteno......mada sam očekivao takvu cenu...
Citat:
zma kaže:
Mislim da za takav novac mose da im se oprosti sve gore opisano. :)
i da i ne, tj. da su samo izostavili sve te natpise na ciferu, verujem da bi cena bila ista, a mi cepidlake bismo manje zakerali i verujem da bi imali jos vise potencijalnih kupaca! :D
Za mene se ovaj model može nazvati "promašena tema" , jer ono što su pokušali, ni izdaleka nisu pogodili.
Meni se ni malo ne dopada model i zasigurno nije iz mog sveta satova...
Svakako je dobro da je predstavljen, jer obzirom na cenu (kako reče zma) ne predstavlja lošu kupovinu, ako je zadržan Orient kvalitet...
Citat:
zma kaže:
Ljudi, jeste li videli cenu ovog sata? :) Mislim da za takav novac mose da im se oprosti sve gore opisano. :)
Orient ER2A001B Aviator Watch features a type B dial with a date window at 3:00, a hardened mineral crystal, 42mm Black PVD stainless steel case, screw-down crown, and an Orient made self winding automatic 21-jewel movement.
za ovaj novac mozemo da se najedemo i napijemo u kafani a neko moze da dobije svoj prvi automatik sat, da se "navuce" na satove i dalje kupuje sve ostalo. :) Po meni, idealan poklon sestricu, sinu, kumu, itd...
Pa kakva treba da bude cijena- i ovo je puno!
Ovo je low end Orient - ne može cijenom(a nije ni kvalitetom) da bude na nivou Nijemaca! Orient ima mnogo jeftinijih i ljepših modela u ponudi.