Re: Novi "Monster" sa 4R36 mehanizmom
Izgleda da sam jedan od redjih kome se vise dopada stari Monster :dontknow:...
Od kako sam cuo za novi nadimak (Sarlacc), ona slika zjapece rupe sa zubima mi uvek iskoci pred oci. Krunica i rucno navijanje mi se svidjaju, sve ostalo (ukljucujuci i hacking) mi je nepotrebno. Jednostavno - nije moj "cup of tea" (sto bi rek'o nas narod ;))
U svakom slučaju mi se više sviđa model sa brušenim bezelom, ali nekako se teško mirim sa tom crvenom bojom...u kombinaciji sa "zubima" na koje liče markeri, izgleda mi prilično "krvoločno". Verovatno se treba navići...no, možda je to baš ono po čemu će ga pamtiti i voleti i što će ga činiti jedinstvenim! Kako god...monster je zaista jedinstven, malo je satova sa tako moćnom harizmom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim...ili ga voliš ili ne, sredine nema! Ja sam od onih koji mu se još uvek :adore:...i nakon više od pola godine kako ga neprestano nosim, ne prestaje da me oduševljava!
zar Seiko moze da napravi korak nazad...to samo nostalgicari mogu da kazu da je isto :lol:
(gundjavi) mrmlj... mislim da pokusavaju da kesiraju na popularnosti modovanja monstera.
Sarlacc... hm... braca geekovi , to mi se svidja :)
koji je bph na 4r36?
Isto kao 7s26, 21.600bph..
Fakat je isti mehanizam, samo sto su dodali par jewels, hacking + wind.
Meni je ovaj novi bruseni model, sto je umbra postavio link, prelep. A sto se tice mehanizma, dodali su ono sto je i trebalo: hacking (po meni treba da ima svaki mehanizam), rucno navijanje (takodje vrlo korisna funkcija ako ne nosite svakog dana taj sat) tako da od mene veliki plus za novi monster, iako sumljam da ce nadmasiti slavu starog!
Citat:
Jasmin kaže:
Isto kao 7s26, 21.600bph..
Fakat je isti mehanizam, samo sto su dodali par jewels, hacking + wind.
To mu dodje, sta, vec cetvrta verzija 26-ice..?
Cheeky...cheeky...
Citat:
tolarbo kaže:
Meni je ovaj novi bruseni model, sto je umbra postavio link, prelep. A sto se tice mehanizma, dodali su ono sto je i trebalo: hacking (po meni treba da ima svaki mehanizam), rucno navijanje (takodje vrlo korisna funkcija ako ne nosite svakog dana taj sat) tako da od mene veliki plus za novi monster, iako sumljam da ce nadmasiti slavu starog!
To mu dođe nešto kao VW "Golf" posle dvojke...:)
Remake nikad ne dostigne slavu originalnog (ili ti prvobitnog) ... NPR - kao što je E71 "best-buy" kralj , koji je ujedno i prvak u dizanju budžeta "Nokia" brenda , remake E72 nikada nije doživeo tu slavu ...
Mada ni malo ne sumljam u toplinu (pored nick-a i šiljatih zuba) i kvalitet novog "čudovišta" ....:thumbup: