Re: Manbushijie - iskustva i kvalitet satova
Vidis, to mi jeste palo na pamet :D Sto kazu: ''If ain't broken, don't fix it''...
Pa, zapravo ne bi bio franken nego ''custom made'' jer sat (bar ovaj koji ja nisanim) nije potpisan, jednostavno - genericki flieger :)
Jos kad mu naplavim srafove (za ''Cote de Geneve'' sam se salio, nemam ni predstavu kako to izvesti) ima da bude pravi ....
Kako ne vidis sta se dobija? Pa cela masina za rezervne delove i vezbanka za kurs: ''Mali casovnicar'' :D
Tema se zove iskustva i kvalitet pa cu ja dati prva iskustva. Uplatio sam novac pre 10 dana i jos nije skinut sa racuna, razmenili smo vec 20 mejlova,prodavac je prvo govorio da mu nije stizao novac, pa onda da sam mu poslao lose podatke, pa onda da je primio novac, pa da ce poslati sat cim bude mogao, pa da mora nesto da proveri, pa da mu ze zeni brat...i na kraju mi ne odgovara na mail vec 2 dana. Ako bude nekih pomaka ka boljem iskustvu javljam.
Zašto menjati mašinu, kada kod njih mže da se naruči i samo kućište sa staklom za nekih 50$, a što se tiče iskustva skoro sam gledao njihov fake panerai sa asian units-om i moram da priznam da sam iznenadjen kućištem, mnogo je kvalitetnije od onoga što sam očekivao.
Sat je poslat, nadam se da ce stici uskoro :)))
Zare zato sto ceo sat kosta 70usd a ovako ti treba za kuciste samo 40-50, ali ti treba i cifer, kazaljke, kais...tako da puno vise izadje nego ceo sat sa mehanizmom. Javljam dalje utiske i jedva cekam da stigne sat.
Mislim da sam duzan neke odgovore :D tema je iskustva i kvalitet satova pa cu prvo dati odgovor na to pitanje. Ipak cu poverovati momcima iz Kine da su imali obaveza i da nisu mogli odmah dignuti pare koje sam poslao. Nakon dizanja para usledila je momentalna posiljka a sat je dosao za 10tak dana! Kvalitet je relativna stvar, pa cu dati neki duzi opis na drugom mestu. A posto vidim da ima i nestprljivih, samo cu reci da je operacija uspela! Uzecu sat od sajdjije kroz dan dva pa dajem detaljnije podatke o transplataciji SRCA :D
Bas sam se ovih dana pitao sta se na kraju desilo :) Hvala bogu da je sve OK!
Dakle, pravo iz paketa je otisao na operacioni sto?
Ma okolnosti su bile takve, dosao sam u bg i krenuo do grada, kad ono bas u tom trenutku stize... i onda pravo na operaciju. Mislim da se samo malo debljina nije poklapala ali majstor kaze da je to brzo ispravio samo je malo prsten obradio i to je to :) uzecu ga kroz nekoliko dana pa cemo videti...
Odma' kaci fotke i prikaz :)
....uh bezbi , ne mogu reći da sam najzadovoljniji ubacivanjem "crva" u mojoj glavi. Živo me zanima, šta si to naumio:rolleyes:
Tako da mogu samo malo da dopunim anbeast-ov post...
Odma` ,ama hitno, kači fotke i prikaz :)