Samo da napomenem da se ispostavilo da se radi o saradnji sa firmi (cini mi se) Aristo! T.j. Seiya je u stvari iskoristio vec postojeci model. Probacu da iskopam tacno koji.
Printable View
Samo da napomenem da se ispostavilo da se radi o saradnji sa firmi (cini mi se) Aristo! T.j. Seiya je u stvari iskoristio vec postojeci model. Probacu da iskopam tacno koji.
Moja greška! Sorry!!!
Lol,znao sam da sam vec negdje vidio taj sat,ne onako generalno pilotski izgled kad ono Aristo. ;)
Samo ovaj Aristo je puno skuplji bar na sajtovima na kojim sam ga nasao, ovaj Seiya zaista deluje kao dobra kupovina.
S obzirom da je Japan najskuplja zemlja za zivot ta cijena je fantasticna.Ne znam koji poznanik mi je pricao da kad bi mi zivjeli u Japanu da ne bi mogli od nase place tamo kupiti hranu za mjesec dana,kamoli placati rezije u vecem gradu.
Aristo ima identičan model, sa oznakom 4h240 i njegova cena se kreće od $400 tako da se ne može reći da Seiya nije povoljniji. Pritom, mislim da Aristo sat ne dolazi u pakovanju kakvo nudi Seiya kod kojeg dobijate i nato narukvicu pored kožne, alat za zamenu narukvica i malu torbicu pogodnu za nošenje sata prilikom putovanja. Na sve to, mislim da je veliki plus što brojčanik kod Seiya fliegera nije brendiran odnosno što nema ispisano ime proizvođača. Sve u svemu, Seiya ima bolji value for money i mislim da je isplativa kupovina ako tražite sat na ovu foru.
Pozdrav