Re: Ronilački sat sa kožnim remenom
Nefukcionalno naravno,ali koliko vidim iz postova 90 % divera uopste se u ne dave :),tako da onaj ko i ne zeli u vodu funkcijalnost i nije toliko bitna..osim sto onda ne izgleda za nemenu za koju je sat napravljen
Uostalom Zenith Defy koji sam imao a deklarisao se kao diver i isao na 300 (nisam probao) imao je koznu narukvicu. Pa i da sam hteo kako sa kozom...
Ja vec rekoh tamo negde: Moze lepo da izgleda, ali mi stilski ne ide pa to ti je. Mislim, ako bih bas bio strog, i dajver deklarisan na 300m sa helijumskim ventilom, koji nikada nece videti vodu dublju od 3m je takodje kitch.
Sva sreca pa nisam bas strog :D Rekao bih da grubi, siroki kozni, kaisevi, mat boje idu jako lepo na glomazne dajvere ostrijih linija. Kad su u pitanju manje grubi satovi i kaisevi - ne svidja mi se bas....
Eto, izgovorih i to a sad odoh da okajem svoj greh::lol:
http://www.twoagespilgrims.com/doctr...flagellant.jpg
Joooo sad sam se nasao u kicerici...ocekuj trougao i prijavite zlonamernu i neprigladnu poruku -1
Citat:
Joooo sad sam se nasao u kicerici.
Sto?!?!? Ti si cuveni ronilac i test pilot. Tebi je PloProf alat, ko nekom elektricaru motorcangle :D
Pre bi rekao da je cekic pravi...
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Orange Monster + Hadley-Roma kais
Meni se izuzetno svidja kako ovaj kais izgleda na mom OM.
A mozda je to i do sata, meni Monster izgleda odlicno bilo da je na Nato kaisu, na koznom kaisu ili je na celiku...
Lajkovao bih ovaj monster, svidja mi se narandzasti step i lep je kais, ali ne mogu jer sam gore napisao ono sto sam napisao :lol::lol:
Citat:
anbeast kaže:
Lajkovao bih ovaj monster, svidja mi se narandzasti step i lep je kais, ali ne mogu jer sam gore napisao ono sto sam napisao :lol::lol:
Ma lajkuj,necemo reci nikome.;)