Re: Novi dajver - svaka pomoc dobrodosla
I još nešto, sumo nikada nije bio povoljniji za kupovinu nego sada. Kod Seiye kosta oko 440e. Na tu cenu je dosta uticao i kurs jena, pa je pitanje da li ce dugo ostati ovakva cena, ali i ako pogledamo neke prethodne seikove dajvere, samurai, knight, bullet, spork, pa i stargate polako..., (a neke starije modele ne spominjem jer ne znam kolika im je cena bila dok su bili u rafovima) svima je cena krenula da raste od trenutka kada je prekinuta proizvodnja istih. Čisto sumnjam da sa sumom neće biti ista priča.
Drugari izdao sam hardkor i kupio Seiko monster 2nd generation. :) Video sam 1st gen kod jednog momka ovde, probao i jako mi se svideo sat, a onda kad sam video 2nd gen, tu sam tek popustio + je bio dzabe, cena je stvarno smesna za ovaj nivo kvaliteta. :) To je onaj novi kome su uokvireni satni markeri crvenom bojom, pa su ga prozvali Dracula Monster ref. SRP 313K1. Sat je zver, nosim ga vec pola sata i zaljubio sam se. Jos uvek ne mogu da kazem koliko je tacan ali sekundara je prilicno "smooth", luminacija je vise nego dobra (bio sam u totalnom mraku i citam vreme kao od sale), kad okrecem bezel nema tzv. "play" nego se vidi da je sat kompaktan, krunica je usrafljujuca sa vise pozicija za namestanje vremena, dana i datuma,... kompletan utisak je u ovih prvih pola sata vise nego dobar. Ok, gumena narukvica je mooozda mogla da bude bolje ali od sata koji kosta $260 se i nije moglo vise ocekivati. Slike ne mogu da kacim trenutno zbog lose konekcije ali bice ih.
Daj te slike sto pre, blago tebi,cestitam,u zdravlju ga nosio:thumbsup:
I meni se dracula najvise dopao od novih monstera. Čestitke na kupovini, znas i sam da si napravio pravi izbor. Ocekujemo slike i malo detaljnije predstavljanje
Padja, cestitam. :congrats:
Postavi fotke kad budes imao vremena.
Bice uskoro, moram da nadjem jaku konekcije sa dobrim upload-om jer je ovde krs, 100MB preko torrenta mi vuce pola sata. Ako se desi da ipak ne okacim sad, bice slika za mesec i po kad dodjem kuci.
Za mesec i po ocekujemo i uzivo da ga vidimo na nekom okupljanju. :D
Druzenje moze uvek, prosli put nisam mogao da dodjem na okupljanje ali sad cu biti skoro mesec dana u Srbiji, tako da odgovara. Inace, stavio sam ga pod jak izvor svetla samo na par minuta, i kad mu se "napunila" luminacija, ugasio sam svetlo - sat je apsolutno citljiv u mraku i bas jako svetli. Ovih dana porucujem par NATO kaiseva za njega, cisto da mogu da menjam. :)
P.S. Ako dobijem nazad PADI karticu pre odlaska kuci, bice i slika pod vodom jer planiram sa "krvopijom" da odem na ronjenje. :)