Re: Stari luksuzni digitalni satovi :)
Ne, mislim da se to tako zove +/- vidiš kako se postavljaju, a može i bata i seka. :lol:
Ja imam jedan pulsar vrlo slican onom iz Djems Bonda kao nov ali nazalost ne radi nosio sam ga kod mog casovnicara ali nemoze ga popraviti. nasao sam ga na ebay vrednost mu je nekih 600 dolara.
Citat:
Walter kaže:
Ja imam jedan pulsar vrlo slican onom iz Djems Bonda kao nov ali nazalost ne radi nosio sam ga kod mog casovnicara ali nemoze ga popraviti. nasao sam ga na ebay vrednost mu je nekih 600 dolara.
Jel mora celosni mehanizam da se menja? Jel ste pitali direktno prodavača da li ima na lagelu delova?
mislim da nisu u pitanju plus i minus baterije, nego dvije baterije postavljene serijski, da im se vrijednosti zbroje, što dokazuje ( možda )
da ovi satovi zbog svijetljenja više troše nego obični digitalci. Ko zna. :)
Citat:
panonski kaže:
mislim da nisu u pitanju plus i minus baterije, nego dvije baterije postavljene serijski, da im se vrijednosti zbroje, što dokazuje ( možda )
Super pretpostavka! Ipak su to prvenci 70-te, tehnologija je bila znatno daleka nego li sada, a ja bih baš zbog toga voleo takav sat!:happy:
Citat:
panonski kaže:
Da ,da.Stvari stoje upravo tako.
Joooj tek sam sada provalio :), nisam mislio da su plus i minus već postavljene kao plus i minu! :lol:
Citat:
ANGEL II kaže:
Joooj tek sam sada provalio :), nisam mislio da su plus i minus već postavljene kao plus i minu! :lol:
He,he.he.Šta ja znam šta ti znaš;)
stari moj, koja si onda baja bio kad si imao takav sat :)
samo najbolji omladinci tj. njihovi tate su to nosili :)
Evo Vlado jedan lep ACCURIST ne bi li mi oprostio za baterije!
http://i54.tinypic.com/2vcx6y1.jpg