Robusni, izdržljivi, atraktivni i potpuno sportski G-Shock satovi su kreirani u saradnji sa hip-hop muzičarem – Eminem-om. Promo lice i ambasador G-Shock satova je za njihovu 30. godišnjicu zajedno sa Casiom kreirao novi limitirani model sata.

Naziv: Casio-G-Shock-X6900MNM-1-Eminem-satovi-3.jpg, pregleda: 547, veličina: 108,2 KB

Novitet nosi referentni broj GDX6900MNM-1 i na njemu dominira crna boja sa veoma malo crvenih detalja. Model je dizajniran tako da oslikava “mračnu” stranu poznatog belog repera. Na narukvici sata se sa gornje strane nalazi linija horizonta Detroit-a, grada odakle potiče ovaj muzičar. Sa njene donje strane se može videti potpis njegovog alter ega – Shady. Sa prednje strane, iznad LCD displeja se nalazi Obrnuto slovo “E” koje podseća na njegov nadimak - EMINƎM.

Naziv: Casio-G-Shock-X6900MNM-1-Eminem-satovi-1.jpg, pregleda: 565, veličina: 125,6 KB

Ovaj model sata ima vodootpornost od 200m, zatim automatsko LED osvetljenje ekrana, pet različitih alarma, pored toga i world-timer (prikaz vremena u 48 gradova sveta)… Baterija CR2032 u satu ima deklarisan vek trajanja od 10 godina, sat poseduje i štopericu, odbrojavanje vremena, kalendar, modul je 3420.

Izvor: Casio G-Shock