-
re: Casio Pro Trek sat
Jao taj je vrh! Sofronije je fenomenalan lik :laugh: Ma ima crva, bilo ga je (pokazivao je strane sveta) - no ne znam gde je:D Zapravo nisam siguran ni da su one dve stvari ono sto sam napisao da jesu. U stvari, ovo nije nista doprinelo temi, ali, eto mozda nekom bude i od koristi :laugh:
U svakom slucaju od ovog Canyona cu napraviti dzepni sat sa altimetrom, kompasom i barometrom.:dance3:
-
^ samo pazi kako ga sastavljas......:blink:
da ne bude, sata nije ni bilo......:2in1:
:D
-
A da, izgleda da sam displej okrenuo naopako pa sad ne radi :-D Mrzi me danas, otvoricu ga opet za neki dan :-D
-
ATC sam postavio kao pocetak sto se i po vasem pisanju vidi,sto ce opet reci da sam u pravu i da je prt40c kao prvi iz te serije krenuo 1996! Modeli izmedju u ovoj prici nisu bitni! A sto se tice palete boja i kombinacija,naravno da je to sve isti model ali bas zbog toga i zabuna oko godine! svake godine po nekoliko novih kombinacija! U prodavnici radi vise njih pa cesto bute razlicitih inf. Pokusajte na 021451441
-
Re: Casio Pro Trek sat
Pokusao i kazu da nemaju, nisu i da nece imati!
Nenade ti si kupio??
-
Ljudi treba mi pomoc!!!
Pojacao bih kolekciju sa nekim CASIO PRO TREC ali se dvoumim izmedju
PRG-250-1 - Watches - CASIO i
CASIO Sport - Watch - Products - CASIO ???
Razlika u ceni je Bas osetna, stoga me zanima kako funkcionise kod nas radio kontrola konkretno u Beogradu?
Da li je model 250 isto kao i 2500 samo bez radio kontrole?
Prihvatam i predloge za neki drugi model?!
Hvala Svima u napred!!!
-
Koliko ja znam, razlika je jedino sto PRW ima radio sinhronizaciju. U Beogradu sinhronizacija radi uglavnom nocu ali zavisi od konkretne lokacije tako da ne znas dok ne probas.