Shmizla Administrator Staff member Joined Feb 25, 2008 Messages 7,458 Reaction score 465 Oct 3, 2013 #1 Swatch je za zimu 2013 predstavio “Trompe l’oeil” kolekciju satova. Od svih ranijih, meni lično je ona jedino privukla pažnju. Modeli su sa baš zanimljivim dizajnerskim rešenjem i pre svega je namenjena osobama mladog i vedrog duha. Pogledajte neke od modela: LINK: Swatch
Swatch je za zimu 2013 predstavio “Trompe l’oeil” kolekciju satova. Od svih ranijih, meni lično je ona jedino privukla pažnju. Modeli su sa baš zanimljivim dizajnerskim rešenjem i pre svega je namenjena osobama mladog i vedrog duha. Pogledajte neke od modela: LINK: Swatch
HADzI DALIBOR New member Joined Oct 26, 2009 Messages 4,979 Reaction score 39 Oct 3, 2013 #2 Lud'lo! Skoro su izbacili seriju gdje se u satu vidi komplet kvarcni mehanizam u,aman,duginim bojama! Baš se lijepo vidi rad mehanizma.
Lud'lo! Skoro su izbacili seriju gdje se u satu vidi komplet kvarcni mehanizam u,aman,duginim bojama! Baš se lijepo vidi rad mehanizma.
Shmizla Administrator Staff member Joined Feb 25, 2008 Messages 7,458 Reaction score 465 Oct 3, 2013 #3 Meni se ovi baš sviđaju. Nikad mi ranije nije palo na pamet da nosim Swatch, ali neki od ovih blesavih modela bih i nosila. Baš su skroz ludi...
Meni se ovi baš sviđaju. Nikad mi ranije nije palo na pamet da nosim Swatch, ali neki od ovih blesavih modela bih i nosila. Baš su skroz ludi...
VLADAN P Super Moderator Staff member Joined Oct 18, 2010 Messages 8,718 Reaction score 532 Oct 3, 2013 #4 Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet...
Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet...
eee Super Moderator Staff member Joined Jan 27, 2009 Messages 3,788 Reaction score 207 Oct 4, 2013 #5 Zanimljivi su, 2 i 6 mi se bas dopadaju
HADzI DALIBOR New member Joined Oct 26, 2009 Messages 4,979 Reaction score 39 Oct 4, 2013 #6 VLADAN P said: Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet... Click to expand... Al bi onda se i cijena podigla.
VLADAN P said: Swatch je svakako firma koja ima najhrabriji i ,samim tim, često vrlo dopadljiv dizajn kompletnog proizvoda. Kada bi smo malo podigli kvalitet... Click to expand... Al bi onda se i cijena podigla.
Shmizla Administrator Staff member Joined Feb 25, 2008 Messages 7,458 Reaction score 465 Nov 27, 2013 #7 [h=1]Swatch JUST ENJOY - Ref: SUSW403[/h] Live foto...