Pa zar i on/ona ima kabanicu? So cute! :)
Printable View
Pa zar i on/ona ima kabanicu? So cute! :)
Ona, gospođica Lara. Ispala je prava Crvenkapa! :lol:
Pa poželjno je da ima, jer bi mi u protivnom trebalo sat vremena da je osušim! :)
Kada mleka nema dovoljno treba priteći.
Prilog 91017
Od juce novi cuvar dvorista,nazvan po mom omiljenom filmskom negativcu- Major Kriger Prilog 93192 Prilog 93193 Prilog 93194
Nasa Zoi,devojka od 2 god.....
Prilog 93197Prilog 93198Prilog 93199
Lepotaaaaaaa !!! Obozavam staforde i Nemce,ali posle naseg Benija -staforda koji je uspavan posle 15 god prelepog druzenja, na zalost zenska momcad je prevladala u mojoj porodici,pa su ove divne popisulje sada glavne,hahaha. Neka su zive i zdrave !!!
Prilog 94016 Prilog 94018 Prilog 94019 Prilog 94020
Gospodin se zove Aron i trenutno je fazi da grize sve sta stigne ,spava,jede kao ala i vrsi nuzdu gde mu se prohte,i naravno kada ga uvedemo da spava tada mu prorade lutke i hoce da se igra :)
Marko najljepsa pasmina .... Cestitke , imao sam rota 6 godina i nikad ga nisam prezalio.
Meni su prvog otrovali imao je jedanaest godina i da nije mladji brat insistirao nema sanse da bih uzeo ponovo psa,odlicna rasa,neverovatno koliko se covek veze za njih.
Glavni razbojnik i larmadzija u komsiluku :)
Mare rotweiller mi je omiljena rasa psa, lepi i sa pomalo komplikovanim ali zadovoljavajucim karakterom - uporan Nemac. Nek je ziv i zdrav, a trovanje psa ne zelim da komentarisem...