Pazi to je original! :lol:
Printable View
Pazi to je original! :lol:
Meni je jedan inače ozbiljan čovek rekao da jedan od poznatih brendova, a mislim da je Tag Heuer, ima ovlašćenog proizvođača replika u Japanu :stupid: Da se nisam nalazio u njegovoj kući upitao bih ga da li je to čuo od preprodavca Milojka iz Malog Mrčkovca ili od Živojka iz Donjeg Kupusišta posle desetog mlakog piva ispred piljare u Drndilovcima.
^ pa dobro, to je potpuno razumljivo, mozda hoce da zarade koju kintu sa strane kad vec ionako ne mogu sprece prodaju replika pa vele ajd i mi pravimo replike, to mora da su one s oznakama AAA :laugh:
To je jedan ingeniozni IWC ingénieur rađen za Mercedesove inženjere kopiste. Što se toliko uzbuđujete?
Radnja "uliva" poverenje
Prilog 70659
a na polici ove dve "bombone"
Prilog 70660Prilog 70661
Svi hologrami rade. Ovo za holograme jos nisu pisali.
Prilog 70707
Vidim da batica prihvata i zamene. Razmišljam da mu za taj hologramski sat poklonim kesu đubreta koju sam zaboravio da bacim, al' nešto razmišljam da je i to mnogo. :D
Kako niste culi za istureno odeljenje Rolexa u Indiji, boze moj ;)
sto ste vi bre tehnicki neobrazovani pa to je cudo jedno ! Sa strane sata postoji dugme koje kad pritisnes projektuje ogroman hologram, na zidu recimo i onda dobijete zidni sat. Spustite ovaj rucni na neki stocic i od rucnog dobijete zidni i moram priznati stvarno me nekad zabrinjavate, ponasate se ko da jos zivite u davno prosloj 2013. godini!
Prilog 71040
ajmo naajarode BraTLIng za samo 45 evra, jos malo pa prodajato, pozurite, ovakva prilika se ne propustaje, sat za ceo zivot po veoma pristupachnju ceniju ! :w00t: