Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
Još nekoliko oglasa, biće ih još (nažalost), izvori su neiscrpni.
SEIKO pozlacen sat - Limundo.com
Citat:
Seiko sat kupljen u Americi i placen oko $500... 2X bio na aukciji niko ni da pita i sad kad ste me doveli u ovo stanje, da ne kazem iznervirali ide za 10 din a bateriju sam platio 50... kad je tako neka bar neko bude sretan.
Taktika – „da ne kažem iznerviraj prodavca, dovedi ga u stanje” i cena sa 500 $ pada na 10 din. ;)
Aksesoari / Satovi / Muški ručni - Limundo.com
Citat:
Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Omega
koliko vidim sat ne radi mozda treba samo zameniti bateriju nisam sigurna
pozadi pise:water resistant japan movt stainless steel back
Zanimljiva geografija - Japan u Evropi, da li je u pitanju cunami koji ga je bacio na pravo na Švajcarsku ?
SAT STAR 45GOD - Kupindo.com
Citat:
Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Quartz
ZADNJIH GODINA UOPSTE NE KORESTEN
placanje postexspresom,pouzecem,postarina placa kupac,DOPUNA ZA TELEFON NE PRIHVACAM,ZATO NE NUDITE ,snizene su cene jer to sto prodam do 1.12.2011g prodato ,nakon toga povlacim sve aukcije [ na opšte zadovoljstvo] , a to dada pisite poruku ako imate neki dogovor ,hvala na razumevanje.
Starac marke Quartz od 45 ljeta, čitav oglas je zanimljiv, prenosim tekst.
Po podacima koje sam našla, prvi kvarcni sat prizveo je Seiko 1969., a ovaj je stariji 3 godine. Ispred vremena, da ne kažem vanvremenski.
"Godine 1969. Seiko zajedno sa kompanijom Astron, koja se bavila proizvodnjom kvarcnih mehanizama, predstavlja satove sa kvarcnim mehanizmom."
(izvor : Svet Satova)
Citat:
muski sat Armani emporio dobijen na poklon , sat je ispravan , u funkciji , nikad nije bio nosen ,nema nikakvih ostecenja......za sve ostalo pitaj te!!!!
Ko pi ta ne ski ta !
Citat:
SAT IMA I ALARM ALI ZAISTA NEZNAM KAKO FUNKCIONISE TAKO DA NEZNAM NI DALI MU ALARM RADI.
3 u 1
http://i270.photobucket.com/albums/j...ovic/sat-1.jpg
Za kraj, nagradna igra : Pronađi sat na fotografiji !
1 Priloženi(h) fajl(ova)
evo jednog duhovitog prodavca :D
link
Prilog 14407
^^
Ne samo da je duhovit nego i skroman :D.
Dovoljno je otići na neki od voćnih sajtova, otvoriti 10 oglasa i naći ćete bar tri za ovu temu.
NOV Sat od Drva sa staklo **Rucni Rad** - Limundo.com
NOV Sat od Drva sa staklo **Rucni Rad**
Citat:
Jako lep zidni sat od drva sa staklo, rucni rad sa slikom od Sat na Trvdjavu U Novom Sadu(Petrovaradin).
"Muke s padeži"
"RINA", MUŠKU RUČNI SAT - Limundo.com
"RINA", MUŠKU RUČNI SAT
Citat:
MZ "RINA", JAPAN MOV'T, Quartz, Analogni.
Lep, pouzdan, tačan klasičan muški ručni sat za klijentelu koja ne boluje od brenda.
Samo za one koji ne boluju od bolesti "brend".
"CITIZEN" - 888 - Limundo.com
"CITIZEN" - 888
http://i270.photobucket.com/albums/j...ka-6170160.jpg
Citat:
Napomena:
Mislim da je serija izrađena povodom olimpijade u Pekingu (8.8.2008. - 888).
Sat za olimpijsku čeličnu medalju.
SAT USPOMENA IZ PARIZA - Limundo.com
Citat:
LEP ZIDNI SAT,KUPLJEN U PARIZU.IMA I DRZAC PA MOZE STAJATI NA KOMODI..SAMO STAVITI BATERIJU...
http://i270.photobucket.com/albums/j...ka-5566546.jpg
Čovek potegao iz Pariza da donese sat i sad ga muka neterala da prodaje za 500 din. Šteta, nije znao da se isti može kupiti i kod nas na pijaci.
^ :lol:
Ovaj Citizen 888 je mnogo jak:
Citat:
"CITIZEN" - 888, Quartz, Analogni sponzorsko-promotivni klasičan muški ručni sat.
ovoga bih odmah predlozio za redovnog clana SANU. :D
^^
Da ostale predložimo za dopisne članove.
Bio bi red ;).
Je** te.
Gde je Japan,a gde smo mi...:banghead:
:D
Jooooooj!!! :banghead:
Mislim da će meni puls da se poremeti.
I nije nešto :dontknow:, radi tačno samo kod osoba sa normalnim pulsom i to kad su u stanju mirovanja, čim potrče ili se uzbude i on ubrza. Kod profesionalnih sportista čiji je puls sporiji će kasniti, a kod ljudi sa bržim pulsom žuriti.
Velika zamerka : sat je "ne tačan":nono: (da se izrazim jezikom prodavaca sa limunade). :D
http://www.limundo.com/kupovina/Aksesoari/Satovi/Muski-rucni/Panarei-automatic/4151199
Nasmejao me je posteno, pazljivo procitajte tekst oglasa. A inace ima ponudu kao da je on opljackao Indetico. Samo mi nije jasno kako neko vec nije reagovao na ovakve oglase. Parfeme su zabranili a kada ce satove videcemo. I jos nesto posto vidim da ovde ima sve vise prodavaca sa Limunda mislim da bi moderatori morali da obrate posebnu paznju na njih. Primetio sam i dosta Casio satova polovnih sa slkama sa neta bez orginalnih slika. Sto uglavnom mene asocira na prodaju kopija.