Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
Ako preteramo u komentarima tu su administratori da nas ukore, a vidim da vec jesu :)
Inace, misljenja sam, da to sto je neko clan ovog foruma ne bi trebalo da utice na to da se oglas ne pojavi u ovoj temi i/ili ne komentarise. Mislim da nije posteno, u najmanju ruku, ignorisati stvari u svom a ukazivati na iste u tudjem dvoristu.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Citat:
Elvedin kaže:
Pazite sta pisete. Obojica su clanovi ovog foruma, tj. jedan je bio. Zasto ovakvi oglasi to njih dvojica najbolje znaju.
Evo iz prve ruke ti kažem da se ovaj drugi ne ljuti [emoji23] a postavio je oglas kad je video oglas prvog. Svako sa foruma prepoznaje OM na kroko kaišu [emoji23]
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Sve to stoji kako ti kazes, ne branim ja ni Petra ni Milana. Ti oglasi su postavljeni kao parodija na verovatno druge oglase, konkretno oglase sa drugih foruma jer vidim da se taj Monster dize u nebo polako. Ne kazem nista protiv, imam ga i ja, odlican sat. Ali mislim da je zezanje neko samo. Petar je tu pa neka se izjasni.
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Citat:
Petar012 kaže:
Evo iz prve ruke ti kažem da se ovaj drugi ne ljuti [emoji23] a postavio je oglas kad je video oglas prvog. Svako sa foruma prepoznaje OM na kroko kaišu
Kroko sa Ibize :lol:
:congrats::adore:
Možda nije oglas ali jeste dobra reklama za Rolex.. ;) pozdrav svima.. :thumbsup:
E da... Sad ja kriv. Sunac li ti tvoj. [emoji23][emoji23][emoji23]
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Seiko s rogovimaPrilog 138753
Sent from my SM-J730F using Tapatalk