Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
...ma bre, neko podhebava ove silne "repličare" na kp. Nema sumlje da je neko ko je više odlepio od aaa , jer realno treba pregledati par strana da ti oči ispadnu (obnevidiš) , dok se ukaže normalan oglas. KP ne pratim odavno, baš zato što je zatrpan repličarima i sličnim glupostima
Auu kako sam se nasmejao...svaka čast. Ja mislim da je ovo sve istina. Ha ha
Ja KP samo i pratim... Limunovi i Kupine su mi se daaaavno smucile... Na KP barem katkad i nadjes nesto normalno
Citat:
himmelstrider kaže:
Ja KP samo i pratim... Limunovi i Kupine su mi se daaaavno smucile... Na KP barem katkad i nadjes nesto normalno
...sve teže i teže, redje i redje
Nadje se na kp tu i tamo ponesto.....
Nema sta drugo ni da se pogleda...
KP i njuskalo.hr su u istom fazonu (svakakve replike i sl. s*anja),
"naša" berza na SS-u i prodaja satova na PS-u uz korektan ali skučen izbor, te probogati i šarenoliki izbor na WUS-u i Uhrforum.de. Jedino što mi zadnja dva više služe za "parenje" očiju, nemam razrađenu šemu za trgovinu sa EU, a pošta mi je preskupa...
Kada bolje razmislim, oglas koji sam postavio kao smešan jeste zapravo sarkazam, i to upućen onima koji pumpaju cene satova. Ako pogledamo oglase, videćemo da ima satova sa neralnim cenama ili klasičnih primera kojekakvih valjača ukradenih satova koji isti model oglašavaju pod različitim korisničkim imenima, ali po cenama koje bi bile pristojne za sat sa svim papirima, a koji se prodaje nekom besposlenom holivudskom glumcu koji baš ne zna šta će od para. Na KP ima i satova koji se bukvalno godinama prodaju po nerealnim cenama, a koliko mi se čini, biće prodati malo sutra.
Gospodo valjači ukradenih satova, znam da vas žulja što e-bay nema opciju plaćanja za zemlju seljaka na brdovitom Balkanu, da parafraziram Desanku Maksimović, ali nemojte očekivati da ćete ih prodati baš sutra, čak i da se plaćanja dozvoli. Uostalom, da li će normalan kupac koji ima para pre platiti nekom Nemcu, koga može kasnije da sudski goni ukoliko se ispostavi da ima problema, ili nekom balkanskom kokošaru?
Po Evropi su čuli za Briselsku konvenciju, ovi naši sumnjam :-)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citam ovaj KP, stvarno ima oglasa da se slatko ismejes...
Nego, nije mi jasno koju havariju je sat doziveo da bi izgledao ovako. I cifer je unisten !