1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Slike satova koji mi se sviđaju
U potrazi sam za ovim satom... Prilog 119591 :top:
Citat:
araphel kaže:
Ne želim nikog da uvredim, ali bih voleo da mi sad neko objasni kako su ove nabudžene Invicte "kičaste", a ovaj UN to nije?
Da se razumemo, meni je 90% Invicta modela užas od kiča, ali isto tako mi je i ovaj UN užasan na isti način.
Mozes li mi reci po cemu je ovaj UN kicast? Da li jednostavno ne volis zlatne satove ili ima neki drugi razlog?
Sat je 42.7mm, nije to previse, pre bih rekao da je ''mladalacki''. A sto se zlata tice, ima ga tamo gde treba da ga ima.
Ja rekoh bez uvrede ;)
Šta znam, nije do zlata. Ne volim zlato, ali isto bih reagovao i da je SS. Ovi reljefni talasi koji izgledaju kao jeftina plastika, natpisi, high polish svuda... Jednostavno me je odmah asocirao na one napucane Invicte, kojih čak i ima sličnih (siguran sam da nije UN njih kopirao).
Ja volim satove koji su masivni ili deluju masivno, ali ovo mi nalik na te Invicte deluje kao da je Kinez nabacao na gomilu sve što misli da izgleda "cool".
Kao što rekoh, pitanje ličnih preferenci i nema uvrede. Meni je mladalački nešto drugo: Edifice serija mi je mladalačka, G Shock su mi mladalački... Ali ko zna, mator sam pa šta ja znam o tome :)
Generalno, nisam jedan UN, Hublot ili AP video da mi se iole dopao. Meni to sve vrišti "imam para, ali nemam stila".
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
araphel kaže:
Ja rekoh bez uvrede ;)
Šta znam, nije do zlata. Ne volim zlato, ali isto bih reagovao i da je SS. Ovi reljefni talasi koji izgledaju kao jeftina plastika, natpisi, high polish svuda... Jednostavno me je odmah asocirao na one napucane Invicte, kojih čak i ima sličnih (siguran sam da nije UN njih kopirao).
Ja volim satove koji su masivni ili deluju masivno, ali ovo mi nalik na te Invicte deluje kao da je Kinez nabacao na gomilu sve što misli da izgleda "cool".
Kao što rekoh, pitanje ličnih preferenci i nema uvrede. Meni je mladalački nešto drugo: Edifice serija mi je mladalačka, G Shock su mi mladalački... Ali ko zna, mator sam pa šta ja znam o tome :)
Generalno, nisam jedan UN, Hublot ili AP video da mi se iole dopao. Meni to sve vrišti "imam para, ali nemam stila".
Nema uvrede naravno, brzinski sam pisao pa mozda je tako delovalo, izvinjavam se.
Zapravo ovo je jedini UN koji mi se svidja. Volim black-gold kombinaciju, a ostali UN me ne interesuju.
Sto se tvog odgovora tice, ja sam mlad, g shock ne bih nikada nosio, meni bas to deluje kao jeftini plastikaner, hublot isto mi je odvratan, a AP su odlicni satovi, vrhunski dizajn po meni.
Citat:
skydrummer kaže:
Po mom misljenju ovo je verovatno jedna od najlepsih Omega ikada napravljenih.
Slike satova koji mi se sviđaju
5rović, sve ok, šalim se ja malo sa ovim "bez uvrede". Nije post izgledao tako.
Svako po svom ukusu, naravno.
Rus, ja sam ipak pre za ovaj desni ;)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
E nema sada "salim se", ovo se mora resiti, postoji samo jedan nacin... birajte... Prilog 119633 Prilog 119634
:lol: :lol: :lol:
:D:D:D
Evo jednog rolexa koji mi se jako svidja
http://i63.tinypic.com/2vv5c46.jpg
Ima kod Petrovica, ako ti je kojim slucajem rodjak... mozda bude to tvoja ruka. :thumbsup: