Perfektna!
Printable View
Perfektna!
a ni ovaj nije neinteresantan:
http://i125.photobucket.com/albums/p...iboj/sorna.jpg
Ima nečegbu tom starovremenskom šmeku ;)
Samo kao za inat svi oni budu jako malog prečnika.
meni je 40mm nekakav minimum stavljanja na ruku i nošenja, a pretpostavljem da većina starovremenskih ronilačkih (i jastučara) ima i veći prečnik.
to će skydrummer proanalizirat u daljnim razradama historije ronilačkih.
дефинитивно је огроман на руци, има добар механизам крунице али су ми сви исти квалитетом, цертина чак и помало разочарала
елем ја ти преп да у делта ситију погледаш и веровали или не и едокс, то је тај исти ранг цене, а обрада је изврсна, успут погледај и алпину, њихови су ме сатови оставили без даха
п.с. иначе на окупљању рече не би никад платио више сат од 200евра, на АДИ, шта је сад ово хехехехе :flapper:
hahaa, malo mi je dulje trebalo, al sam uspio sve pročitat... :lol:
je l moj post ćirilice
jesi iz Zagreba
da i jesam. samo piši. :thumbup: sve bolje mi ide.
pretpostavio sam, a mislio sam da si iz Novog Sada ili Subotice ili iz Zagreba
a pišem ja i ovako i ćirilicu, da se svi razumemo, pola-pola, čovek od kompromisa hehehe
Milane, ništa nego svest da nema ipak swiss bez neke donje granice.
Inače, proredio sam ekipu pa se pojavilo malo mesta u kutiji, a i želja za nečim takvim.
Taj Edox moram podrobnije da ispitam, jer videh skoro na službenom putu 60% popusta na njihove modele, čak i neke automatike, pa sam ih odmah otpisao kao nešto što sigurno nije baš zadovoljavajuće. Kako za ime znam, čak sam pomislio da nije u pitanju neka frankenštajnizacija stare marke.
Inače, u Delti samo pogledao, planiram kupovinu najverovatnije na nekom sledećem službenom putu.