ja mislim da je kao Seiko 5.
ici cu u ponedeljak bas da ga pogledam, blizi mi se rodjendan pa moram naci sta cu si pokloniti :)
Printable View
ja mislim da je kao Seiko 5.
ici cu u ponedeljak bas da ga pogledam, blizi mi se rodjendan pa moram naci sta cu si pokloniti :)
^Precnik je 37mm, a visina 12mm.:)
Pa dobro, možda ne bi bilo zgoreg da je 39-40, ali i ta veličina je OK.
Pogledajte ga samo :blushing:
Prilog 57298
Jao, ljubav na prvi pogled!
Nisam verovala da će mi se ikada dopasti ovako sićušni satovi. Ali BAŠ ovaj mi se BAŠ dopada...
Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 Art Deco watch
Prilog 58081
Danas sam između dva leta imao nekoliko slobodnih sati na Ciriškom aerodromu, pa sam obilazio prodavnice... pipkao, isprobavao.
Tissot Powermatic 80 izložen u vitrinama kao novitet, svideo mi se.
Oduševili su me:
Serija Classima od Baume & Mercier, npr MOA8692 (odličan sat, uživo je mnogo bolji nego na slikama, fantastično mi sjajno izgleda je ovo buckasto kućište od 13mm, a sat je masivan i deluje zaista kvalitetno):
Prilog 58115Prilog 58116
kao i ovde već pominjani Breitling Transsocean (nikada nisam voleo metalne narukvice, ali ova "sitno vezena" odično stoji, a i fantastičan je osećaj). Takođe, zaključio sam da ovih 43mm uopšte nije prevelko za moj zglob, jer sat zaista lepo leži). :wub:
Prilog 58117
Mr D
Trans je cudo...ako ikako budes imao prilike da ga uzmes neces se nikako prevariti
a ja bi ovo sve ako bi moglo..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...81651606_n.jpg
Ma, imao sam priliku da ga uzmem, ali mi je crnac iz obezbeđenja delovao prilično veliko :)
Alternativa je bila 6500 CHF, odnosno 4500 EUR sa tax free... pa sam ipak rešio da preskočim ovaj put.
Ipak, bar sam uživao...
eh bre kad je crnac bio problem :)))