Re: Satovi koji se dopadaju ženama
A ako gledaju rolex, i to ne zbog estetskih razloga, treba ih zaobići u širokom luku, kao kada se na trotoaru pojavi ono što je pas pokakio. Doduše, pse ne treba obilaziti jer su plemenite životinje. Gledačice rolexa nisu plemenite, a greh bi bio reći da su životinje, u koje spadaju mnoge korisne i lepe vrste.
Citat:
krstin kaže:
Da čujemo kakva ste iskustva imali i za koje satove ste dobijali komplimente od pripadnica lepšeg pola? Možda i pomognemo nekome pri kupovini sata, kome je cilj da se dodvori ženama:D
Ja mogu da kažem da vole veće primerke (satova):lol: Tako da za Citizen dobijam dosta komplimenata, dok recimo Seiko niko ni ne primećuje:nono:
Imaš doista prekrasan sat.Imao sam ga i znam kakav je užitak nositi ga i kakvi su komentari.Nadam se opet nabavit isti čim financije dopuste.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Jel' se racunaju vjerenica i tasta (u najavi)?
Te dvije :sheep:uvjek, ali bas uvjek, primjete svaki moj sat i glasno mi stavljaju do znanja sta o njemu (i o meni) misle...
Inace, osim Longinesa i (nikada prezaljenog) Zenita, najvise komentara (makar u posljednje vrijeme) je, vjerovali ili ne, izazivao:
Prilog 33541
Mislim, sta bi se primalo na nerda osim nerdice...?
Sve je do vlasnika,bitan je stav i muzevnost.Uostalom pogledajte Bonda,koja je od silnih riba primetila sat na ruci.(Osim marketiskog trika OMEGE cini mi se u zadnjim izdanjima)
ne znam ne primecuju vise ni mene ni moje satove.valjda to ide s godinama.
Citat:
tiha kaže:
Ako je samo zbog zena onda najbolje stedeti za Rolex.
objasnio je covek, najkrace i najjasnije :thumbsup:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Meni je jedna rekla
ISUSE kak' je velik!!!
Prilog 33562
Citat:
jagos kaže:
ne znam ne primecuju vise ni mene ni moje satove.valjda to ide s godinama.
Da.Verovatno sa njihovim godinama.:)