Re: Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)
hehehe a reci mi gde ja mogu da kupim dobru svinjsku dlaku ovde ili moram da narucujem preko interneta, a i nisam pri parama, ako narucujem sa shaving.ie, onda cu uzeti odjednom sve, da mi ne salju samo cetku :)
kako je brijati se dobrom britvom, je l je bolje od ovih safety razors-a
To se jos nisam usudio da probam hahah. Inace kazu da je to najsavrseniji moguci nacin za brijanje, najblize moguce sece dlaku, ali postoji opasnost da ruka samo sklizne i napravi tesku havariju na licu. Oprez i malo vezbe bi trebalo da se isplate...
No, pogledaj ovo : Details
Nemam iskustva sa njima ali ovaj model cetke je stvarno odlican, mozes i da je nadjes na internetu nesto tipa Omega 10005 ili nesto slicno, ne secam se. Gledao sam da je kupim ali neke stvari su presekle put...
Milane,
Britva ti ne ostavlja baš puno prostora za greške:D ali to ipak nije strašno kao što se čini na prvi pogled.
Ja ne volim britvu zbog same pripreme za brijanje(mora biti baš oštra),a sa mašinicom i žiletom sam uvijek spreman.
Milance, ja bih sa britvom pa nek ide zivot:flapper:
hehe hvala vam, pa to je prirodno da prvo krenem od jeftinijih stvari, isto tako i sa satovima radim, britvu cu zaobici najverovatnije
kad istrosim ovaj gel za brijanje, puna je boca prelazim na kremu, a cetku uzimam ovih dana kad se malo oslobodim posla
kako se razradjuje cetka od svinjske dlake?
Milane, ja koristim Omegu i sjajanje! Nekih godinu/ godinu i po... Uopšte se ne linja, velik čvor, super razmazuje kremu. Možeš ih naći po manjim parfimerijama i cena im je oko 1000 dinara. Pogledaj i po netu u radnjama koje prodaju frizersku opremu. Video sam četke i u radnji na Zelenom vencu(prodavnica koja prodaje materijal i pribor za slikanje):
Cetkarska radnja Maric Zoran
ul.Zeleni Venac br.3
br.tel.: 2688-132
Pokušaj i tu;deluju lepo na oko,ali nisam ulazio kako bih se uverio u kvalitete istih.
Cena im je bila oko 1700 dinara-ako se dobro sećam. Pre 2/3 nedelje...
aha znam tu radnju, dolazio sa drugarom koji se bavi slikanjem i kupili neke farbe i cetkice, da mi nisi rekao da prodaju opremu za slikanje, ne bih se setio
kako ti se ova cini
Details
izgleda je Omega odlican brend, ima ih i na shaving.ie, prodaju najjeftiniji silvertip, negde oko 40evra, rekao bih odlicna kupovina
i ovaj sapun nije skup, mislio sam i njega da uzmem umesto nivea kreme za brijanje
Details
Ja imam ovaj model:
http://www.prodavnicalepote.com/2067...a-brijanje.jpg
Zaista sam zadovoljan! Za te pare-odlično služi.
Ova koju si ti predložio mislim da je jako slična ovojkojuja koristim. Što se sapuna tiče-tu nisam ekspert. Ja se slepo držim Nivee pošto mi baš odgovara(moja preporuka je plava Mild)
Arko je odlican sapun.
Cetkicu razradi tako da par dana radis pjenu recimo na ruci, pa ju osusis i tako u krug dok joj se vrhovi ne rascvjetaju