Sve najbolje i od mene!:beer:
Printable View
Sve najbolje i od mene!:beer:
Cestitke i s moje strane povodom rodjendana ! :)
Auuuu......ovo sam tek sada vidio!!!
Hvala gospodo!
Srecan Rodjendan !
pa gde gledas nije meni bio rodjendan a posto si ti uvazen clan trebao si prvo ovde pa tek posle da primas cestitke od poredice... e breee
Hehehehe........
Hvala Walter!
Jednom od ,nekoliko najlepših ,članova našega foruma danas je rođendan!
Jovana M-Sretan rođendan i sve najlepše želi ti -Vladan P.
:birthday:
Srecan rodjendan dragoj clanici Jovani! A pozelecu joj puno lepih trenutaka, i puno lepih satova, a za ostalo ce se ona sama pobrinuti. :)
Pridruzujem se cestitkama! :birthday:
Pa JovanaM, da ti se ispune sve zelje + jedan Longines / Rado / Hamilton ili nesto slicno ti zelim ;)
JovanaM srecan rodjendan sve najbolje ti zelim.
Pridružujem se čestitkama, uz najlepše želje :birthday:
Kakvo lijepo iznenadjenje! Hvala vam puno. Divni ste!!!
Čestitke i od mene!!!!! :birthday: :flowers:
Evo da se i ja pridruzim..., srecan rodjendan! :cheers: ;)
a ko je prvi aaaa?
gotovo je porasla si mnogo :)
Hvala svima jos jednom!
Milane, pa kad si cestitao rodjendan 5 dana unaprijed ;)
pa to nije dobro??? :)
Srecan rodjendan Gago, i sve najlepse! E danas ce Vladan morati da odresi kesu :)
E, pa Shmizla - srecan rodjendan! :birthday:
Javi ako je neki novi satic zasijao na tvojoj ruci ;)
Srećan rođendan!!! Sve naj... I još mnogo, mnogo satova ;)
neka ti je srecan rodjenan da ti muzic kupi jos neki sat ili sta vec pozelis...
:lol:
Mali, aj ispravljaj tu poruku dok te naša slavljenica nije videla, banovaće te odmah i momentalno. :D
Ahahahah,e bre zmajicu odusevljavas me,hehehe...!:lol: :lol:Ma dragone, nije on to namerno, omaklo se...;)
Shmizlo, srecan rodjendan! :)
ispravljeno ono sto je trebalo :)
hahahaha pitanje je da li bi mi povrovala da je greska i dobro je sto je malo ljudi aj nemojte bas cepidlacite hahaha nisam se nasmejao ovako vec nedelju dana nisam nesto
Shmizla,sve najbolje!
Imaš najlepše oko na forumu :)
prdružujem se čestitkama
Dragi moji, baš ste me iznenadili ovim postovima. Hvala Vladanu P što mi je ukazao na njih.
Iskreno nisam ih zapazila. Za svoj rođendan sam bila na infektivnoj klinici i po kojekakvim lekarima, virusi su čudna neka stvar. :-(
Nadam se da ćete mi oprostiti što se na vreme nisam kulturno zahvalila.
Hvala puuuno svima na lepim željama! Divni ste! :man_in_love:
________
Vladan P
P.S. Bez lažne skromnosti, oko mi je i u prirodi isto tako lepo kao i što je ovo na forumu. :D
Moralo je jednom i to da se desi....
:(Naš dragi moderator i prijatelj Vladas više nikada neće imati trideset i nešto
:P Napunio je 40 :banghead:
Prijatelju,srećan ti rođendan i da ti se u petoj deceniji dešavaju samo lepe stvari.:thumbup:
Vladas srećan rođendan! I ne brini peta decenija samo zvuči strašno inače nije:lol: (pretpostavljam). Sve dok znaš teh karakteristike svakog sata kojeg poseduješ nema razloga za brigu.
Šalu na stranu, živ bio!:thumbup:
Srecan rodjendan druze i sve najlepse!
Ohohohoho znaci juce me nisi lozio...e matorac srecan ti rodjendan,heheh zagazio si u 50 tu nema sta.KOji si prevarant juce me kao lozis anisam znao...
pa nek ti je sa srecom i da odbranis ono sto branis
Srećan rođendan, Vladas! :birthday: :beer:
Hvala drugari! Šta reći - ja se osećam kao da sam napunio "cetili" ;)
Srećan rođendan, 40 je lepa, okrugla brojka. Šta da ti poželim ?
Koliko godina, toliko satova :D !
-meni, nekako , stvarno nije bitna "brojka" ,već kako se osećam. Ako je i kod tebe isti slučaj...=>
...=> onda imaš još zezanja i igranja do početka škole ! :lol:
Srećan rodjos , Vladas !!!! Prilog 14636
Vlado, pridruzujem se cestitkama! Da si nam ziv, zdrav i veseo, a ostalo ce vec doci! ;)
Posto u tim godinama moras ozbiljno da pocnes da vodis racuna o zdravlju, ne smem da ti stavim onaj "beer" smajli, dobices samo zeleni caj! :P
:tee: