Hvala vam puno drugari forumasi,ma vi ste prvoligasi!:)Iskreno ja rodjendan ne slavim i nista ne pravim,nikoga ne zovem,a nije da ne volem,nego ne bih da vas gnjavim,cimam ali zato ja vrlo rado poklone primam!:Dvel pozz svima!!!ps.sutra stize;)
Printable View
Hvala vam puno drugari forumasi,ma vi ste prvoligasi!:)Iskreno ja rodjendan ne slavim i nista ne pravim,nikoga ne zovem,a nije da ne volem,nego ne bih da vas gnjavim,cimam ali zato ja vrlo rado poklone primam!:Dvel pozz svima!!!ps.sutra stize;)
Pridružujem se čestitkama . Sve najbolje !
Sve najbolje Nick :birthday:
:birthday:
PedjaSD
Srećan rođendan.
Živ bio :beer:
:birthday: pedja:)
Pridružujem se čestitkama :birthday:
Pridružujem se čestitkama. Sve najbolje!
Srecan rodjendan Svetski putnice.....da si ziv i zdrav
Srecan rodjendan, sve najbolje! :)
Svako dobro Peđa, živ bio!
Pedja, srecan rodjendan, sve najbolje...
:birthday:
Srecan rodjendan svima koji danas slave a ljubitelji su satova i druže se sa nama na forumu.
Neka vam vreme što sporije prolazi dok na ruci imate sat koji vam se najviše dopada u tom trenutku!!!!
Srećan rođendan!!!:thumbup:
Pedja srecan rodjendan, sve najbolje:birthday:
SD :thumbsup:
Srećan rođendan :)
Srecan ti rodjendan shule83,a mislim da je i nasem malom krstin rodjendan,pa im zelim sve sto pozele...pre toga zdravlje i srecu,posle lagano sa onim zasto su ovde :)
p.s. i svima koji danas slave a ima ih :)
Srecan rodjendan zma, sve najbolje... :birthday:
Prilog 71322
Srecan rodjendan! :)
Zma, :beer:!
Sve najbolje...
Zma, sve najbolje, srecan rodjendan :birthday::birthday:
Zma, :beer:
Zeks da si mi ziv i zdrav i srecan pored svih tih lepotinja oko tebe...
Zma srećan rođendan , da si živ i zdrav i da ti kolekciju dodatno obogati jedna Amfibija sa dve krunice:thumbsup:.
Auuu, pa ja ne vide da je i Marku rodjendan danas. :blushing:
Marko14 srecan rodjendan, i zelim ti puno zdravlja, srece i lepih satova.:birthday:
Marko,živeo :beer:
Evo ni ja nisam vidio, Marko srecan rodjendan i sve najbolje:beer::beer::birthday::birthday:
Hvala na lepim zeljama:)
ZMA srecan rodjendan.
zma, marko14 - srecan vam obojici rodjendan! :beer::dancing2::birthday:
Cestitke slavljenicima marko14 i zma :cheers::birthday:
Promaklo mi je...
Marko, živ i zdrav bio, najbolje satove nosio!
:beer:
Srećni rođendani :beer:
Sve najlepse Vam od srca zelim,puno zdravlja pre svega,.....i...... da vam se ruka iskilavi od mnogo dobrih satova ! :congrats::thumbsup:
Momci, neka bude mnogo zdravlja, sreće i satova. Nek ste nam živi i zdravi :birthday:
Srecni rodjendani i zivi bili!!!! Ziveli!!!:beer::beer:
hvala, gospodo!!!! danas sam dobio na poklon jos jednu kutiju za satove na 8 komada! :) sad moram i nju da napunim!!!
markoni, srecan rodjendan!!!!
momci srecan rodjendan.da smo blize mogli ste neku pijanku da organizujete.
Srecni rodjendanci i od mene,zivi bili :thumbsup:
cestitke i od mene, sve najbolje :)
Marko14 srećan rođendan !