Re: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci
Oris deluje ok. Ove druge nisam ni gledao
Original 100 posto,taj covek nema fals ,i po mom skromnom misljenju moze da drzi predavanje o casovnicarstvu svima nama. Poznajem ga 25 godina i.....sve sto znam o satovima sam naucio od njega i da ne ispadne velicanje necije licnosti na ovom sajtu, nikada nikoga nije odbio za savet ili pomoc oko procene nekog sata. Ne bih dalje da pisem ,kontaktiraj s gospodinom,svako objasnjenje ces dobiti.
Ne znam da li su procene satova na forumu dozvoljene i upared se izvinjavam. Naime, veliki sam obozavalac Vostok satova i ovaj mi je zapao za oko. https://www.kupujemprodajem.com/Vost...1478-oglas.htm Da, ili ne?
Ne. Nov kosta 40-50e u zavisnsosti od modela. NOV
Citat:
bezbi kaže:
Ne. Nov kosta 40-50e u zavisnsosti od modela. NOV
Oh, znaci prodavac pokusava lepo da se obogati na nama sto se slabije doznajemo...
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Primer jedne prevare:
Prilog 84758
Sat koji je isporučen:
Prilog 84759
Podatke prodavca treba uzeti sa rezervom jer moguće je da je ukradena lična karta. Ovo pre svega pokazuje da treba dobro otvoriti oči, nema skupih satova po bagatelnoj ceni i kupujte od proverenih prodavaca kako bi minimizirali rizik.
za ovaj oglas su ukradene slike sa njuškala od kolege koji je stvarno prodavao taj sat. s druge strane : ne postoji Oris za 70 eura da je original.