Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
:)
Printable View
Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
:)
Tek sam sada našao temu...
Kao što rekoh ja sam Dušan, 32 god... po zanimanju građevinski inženjer a u slobodno vreme kamenorezac.
Satove volim od malena, a ovde sam da bih nešto više naučio o njima.
Dobro nam došao! Uživaj u satovima i, kao što sam kažeš, uči po malo o njima. Pozz! :)
Aaa, divno je čuti da Svet Satova tako blagotvorno deluje! ;) Pozz!
Pozdrav svima, evo i mene na nagovor Vlade. :)
Josip, iz Zagreba sam, 30god., satovi su mi uglavnom jedini hobi trenutno i uz familiju na to mi odlazi većina slobodnog vremena. ;)
Vidim ima dosta ekipe sa portala satova i sa wusa pa pozdrav svima koje znam i onima koje ću tek upoznati.
Dobro dosao na forum!
Nadam se da ce ti se svideti forum i svakako dugom i kvalitetnom druzenju. :beer:
Kad budes imao vremena mozes da otvoris svoju galeriju satova.
Galerije satova članova foruma
Dobrodošlica i sa moje strane! Veliki pozz i ugodan boravak na portalu i forumu! :)
joppu sam ugnjavio pitanjima za svoga Seagulla kad sam se odlucivao,i uvijek je bio spreman pomoci, a zadovoljstvo ga je citati i pratiti i drugdje, pa ne sumnjam da ce i ovaj forum s njim profitirati. Pozdrav i od mene!
Interesantna tema, aj i ja nesto da napisem...
Momak sam jos, od malena u kontaktu sa oruzjem (srecom samo sportski), ne secam se ni kad sam ga zavoleo, trenirao streljastvo, volim lov ( jos od dede :D ), Boga pitaj koliko sam stvari citao i proucavao o motorima (kao agregatima, ne samo motociklima), u globalu sve vezano za mehaniku. Isto tako se od malena sluzim alatima, tako da znam neke fazone... Muziku volim takodje, kao i muzicku opremu, iako se ne bavim time posebno. Kompjutere poznajem solidno, hardver barem. Svestran sam prilicno, gledam tesku industrijsku masineriju, kao i nuklearnu fiziku :D
Od sportova obicno sam na golu kad se igra mali fudbal, ili centar za basket sa svojih 205 cm :D Volim da odgledam bilo koji motosport, fudbal naravno (Mia San Bayern), boks obavezno a san mi je da se zaposlim u Mahleu, F1 ili bilo cime vezanom za brzinu i trke :D
Istoriju volim od Drugog Svetskog Rata pa nadalje, o WWII znam podosta. Jezici mi super idu uglavnom, ponekad se majem oko nemackog.