Evo malo slika sa SVADBE, Maradona i ja (dva CORTEBERTA iz kolekcije) . . .
Printable View
Evo malo slika sa SVADBE, Maradona i ja (dva CORTEBERTA iz kolekcije) . . .
Marko čestitke na ženidbi!
Puno dobrih želja i puno zajedničkih godina i još više zajedničkih Corteberta.
I da nisam zaboravio budem danas poslikao svog i postavio slike,zaboravih al ne toliko da se ne sjetih.
Slike su super,inače imam i ja prekrasne slike s vjenčanja uz svoje satove morat ću i ja pokazat.
Ja sam ja (Jeremija, prezivam se Krstic) ;)
imam 23 godine, Cacak, bavim se iskljucivo internetom - web developer / programer. Hobi: Muzika, a od skoro i satovi.
Marko crv najprije čestitke a onda pitanje zakaj dva sata ,kaj je jedan nariktan na vreme prije svadbe a jedan na posle svadbe ili da ne zakasniš
Marko Crv, čestitke i od mene još jednom, nije na odmet! Meni je baš fora što si nosio dva sata na venčanju!
RESPECT! :big_boss:
Vid1, dobro ti nama došao! Zanimanje ti je jako interesantno, sa naše administratorske tačke gledišta! Mogli bismo da razmenimo iskustva oko tog vEElikog Interneta. ;)
Pozz i uživaj u satovima! :)
HVALA VAM SVIMA . .. A fora sa dva sata je ta sto ih volim i belog Cort-a sam kupoi da bi ga nosio na svadbi, a zutog sam dobio od kuma pa da se ne uvredi sto ga nisam nosio a ja stavio i njega . . . Zajebavam se . . . Dva sam stavio cisto onako, da slike okacim na sajt i bila mi je zelja das se vencam noseci DVA Cort-a . . .
Pozdrav svima, pratim ovaj forum određeno vrijeme, pa je red da se predstavim.
Pratim vas iz BiH, radim kao časovničar već oko 3 godine i ovaj forum mi je dao dosta korisnih informacija.
Što se tiče satova, radim u radnji koja ima preko sto godina tradicije, prvo bio na obuci 3 mjeseca, a zatim i zvanično počeo raditi.
Ispočetka lagano, prvo mijenjanje baterija, kaiševa, štiftova, čišćenje, a sada već lagano radim ozbiljnije stvari.
Nisam pretjerano forumaški tip i ne nabijam postove, ali družit ćemo se svakako.
Sve najbolje
Hej Augustinos, da li da kažem dobro nam došao te davne 2010. godine! :)
U svakom slučaju, veliko nam je zadovoljstvo što nas pratiš, iako nisi "tip" koji voli mnogo da piše postove...
Nadam se da ćemo se i nadalje družiti!
P.S. Ukoliko si raspoložen za davanje stručnijih odgovora, verujem da će te najviše privući podforum Časovničarska radionica.
Pozz za BIH! :ciao:
Marko Crv bogte nisam znao da si se oženio... SVE ČESTITKE!!! :) Vidim i Čeda je nazdravljao jako!
dobro vece ja zivim u ameriku al sad sam ovde. ja najvise volim casio. jer im neka cura da voli satove.? jabi se snjom lepo druzio i zezo nek se javi na pm