Re: Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...
Dobar dan i od mene. Ja sam Miki iz Podgorice, diplomirani politikolog, ali se ne bavim tim poslom, a razlog je taj sto nas cesto puta u zivotu neke situacije i uticaji usmjere na neki drugi kolosjek. Aktivno igram basket i bez toga ne mogu, gotovo svakodnevno kad je lijepo vrijeme. Moji hobiji su satovi, automobili i mobilni telefoni. U jednom trenutku sam bio na sva 3 fronta, ali sam od 2008. dao prioritet satovima u odnosu na druga dva. Jako me zanima industrija satova i tezim tome da jednog dana udjem ozbiljnije u nju, naravno ako se sve stvari poklope. Fasciniran sam pojedinim manufakturama, u tolikoj mjeri da bih, bez obzira koliko volio sportske automobile, bez razmisljanja prije kupio jedno umjetnicko djelo Jeagera Le Coultra ili Bregeut-a nego automobil. Ipak je u pitanju umjetnost. Za mnoge ljude sat je samo sat i nista vise, ali samo ako ne znaju sustinu price. Za prave poznavaoce i one koji se dive radu ljudi koji stvaraju savrsenstva, za njih vrijeme ima drugaciju dimenziju. Naravno, ne treba posebno da naglasavam da volim lijepe djevojke, druzenje, more, dobar provod, putovanja. Toliko za pocetak, nadam se da nisam smorio:D Tu sam za vasa pitanja i komentare. Srdacan pozdrav od mene.
Lepo receno :)
Dobro dosao.
Miki, DOBRODOŠAO.
Kao što kaže Dragan, zaista lepo rečeno, i čini mi se od srca. Zaista mi je zadovoljstvo da ti poželim dobrodošlicu, jer je uvek lepo upoznati iskrenog ljubitelja satova.
Nadam se da ćeš uživati na forumu. :thumbup:
Pozdrav.
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Shmizla creative
Pored aktivnog angažovanja na portalu Svet Satova, bivšeg rada u banci, pronađe se i malo vremena za moje rukotvorine.
Oduvek sam obožavala izvanredno upakovane poklone, mašne za poklone, čestitke i slične stvari. Za neka veselja su me ljudi angažovali da im pripomognem u dekoraciji. Ranije sam sama pravila nakit. Očigledno sve za šta je potrebna preciznost i ručni rad. Dekoracija - nešto u čemu uživam!
Volim satove naravno (kako i ne bih pored Boss-a). Volim dobre automobile, putovanja, fotografija mi u poslednje vreme privlači pažnju.
Da predstavim jedan deo mojih kreacija... napravljenih u skorije vreme...
Prilog 18803Prilog 18804Prilog 18805Prilog 18806
Prilog 18807Prilog 18808Prilog 18809Prilog 18810
S obzirom da je na portalu većim delom muška populacija, nadam se da će ovaj post ipak naići na razumevanje.
Pozz!
ShmizzzZZZ , pošto u skorije vreme moram obradovati i moju ljubav (lepšu polovinu) satom , nadam se da ću imati popust kod tebe da to lepo upakujemo.:yes4: Ona baš obraća pažnju na svaki detalj omota poklona.
Ma može! Raspametiće se kad ga ja skockam. ;)
Mnogi mi govore da su pokloni koje ja predajem tako lepo upakovani da im je žao da ih otpakuju. :D
Citat:
Shmizla kaže:
Mnogi mi govore da su pokloni koje ja predajem tako lepo upakovani da im je žao da ih otpakuju. :D
Ovo potvrđujem 100%, nije što je moja ali je šampion za dekoraciju :wub:
Ti kada ne bi sve pokvario... :(