-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Poplave u Srbiji - POMOĆ najugroženijima!
Potrebna je pomoć ugroženima od poplava u Srbiji!
Pridružujemo se apelu za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji. Pokrećemo ovu temu kojom apelujemo da se kao ranije ponovo udružimo i pomognemo. Ukoliko možete da izdvojite malo novca uplatite ih na tekući račun. Uprava trezora je objavila broj žiro računa za sva pravna i fizička lica koja žele i mogu da uplate novac. Uplaćen novac će biti namenjen najugroženijima.
Uplatilac: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Za otklanjanje vanrednih okolnosti - poplave. Portal Svet Satova.
Primalac: Uprava Trezora
Šifra plaćanja: 189
Broj računa: 840-3546721-89
Prilog 91038
Uplata SMS porukom - Pomoć SMS-om
Vlada Srbije otvorila je poseban račun za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava, koja može biti upućena SMS-porukama. Novčana pomoć može biti upućena slanjem SMS poruka na broj 1003 preko sve tri mreže mobilnih operatora, Telekoma, Telenora i VIP-a. Cena poruke je 100 dinara, a novac će biti usmeren na račun Vlade Srbije, posebno otvoren za prikupljanje pomoći, navodi se u saopštenju.
Dodatni LINK: B92 - LINK
-
Re: Uslikao, ovekovecio...
Svim kolegama forumasima koji se nalaze u poplavljenim podrucjima saljem podrsku uz zelje za prestankom padavina i povlacenjem vode!
-
Re: Poplave u Srbiji - POMOĆ najugroženijima!
Bravo shmizlo,kralju!!!!!!!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Večeras pab Samo pivo, Memminger i Kabinet organizuju humanitarnu akciju! Sav prihod od akcije će otići ugroženim gradjanima Srbije!
Neka se pridruži ko može!
Prilog 91069
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Poplave u Srbiji - POMOĆ najugroženijima!
SMS 14543
Crnogorski Telekom, m:tel i Telenor fondacija otvorili su SMS donatorsku liniju 14543 za pomoć građanima pogođenim poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
SMS donatorska linija 14543 je otvorena za korisnike mobilne telefonije, a cena SMS-a ka tom broju iznosi jedan euro, sa uključenim PDV-om.
Novac koji bude sakupljen preko donatorske linije biće uplaćen na račun Crvenog krsta Crne Gore CKCG, i preko Crvenog krsta Srbije i BiH upotrebljen za saniranje štete i konkretnu pomoć ugroženom stanovništvu.
Ako živite u Crnoj Gori, pošaljite prazan SMS na broj 14543 i na taj način dajte prilog za akciju pomoći stanovništvu ugroženom u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
HVALA!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Podaci za eventualnu pomoć iz inostranstva:
Prilog 91105
HVALA!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
POMOĆ PUTEM SMS PORUKA - Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija:
Prilog 91106
HVALA!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 91134
Moja ulica u cetvrtak i petak :(
-
A mene, pored sve ove vode, krenuo da plavi komšija. :( srećom te nije ništa opasno :)
-
Ljudi pomozite kako god mozete. Krupanj je skoro kompletno unisten,Ub potopljen, katastrofalno stanje u velikom broju opsitna zapadne Srbije.Obrenovac i da ne spominjem :crying: :crying: :crying:
-
Zagor,
Stvarno strašno... nadam se da će se povući što pre, pa polako u obnovu.
DrAgod,
Da, čuo sam da je neke poplavio komšija jer su mu dirali ženu. Jel to u pitanju?
-
Voda se povukla i od juce smo u rasciscavanju.
-
Zagor, samo napred. Nedajte se. Bas mi je zao kada vidim ovakve prizore... Veliki pozz!
-
Zagore, verujemo da je najgore proslo, izdrzali ste, jos samo malo pa da se i tu zivot vrati u normalu.
Veliki pozdrav i od mene.
-
Zagore, drži se i reci ako nešto treba.
-
Drži se malecak. Ako treba nešto javljaj
-
ovo je u Svilajncu, a o tome zasto se taj grad ne spominje toliko i kako je tamo bilo i sta se desilo sto nije trebalo, necu o tome :(
http://i60.tinypic.com/29ehljq.jpg
http://i58.tinypic.com/i3ieec.jpg
-
Tuzne slike vidjamo na sve strane. Ljudi držite se! Sta smo sve kao narod preziveli, pa i ovo cemo nekako pregurati.
Milane, jesi ovo slikao iz tvoje kuce? Jel ovo kod tebe u dvoristu?
Pozz!
-
Hvala svima,najgore je proslo.Kod mene nije velika steta snacicemo se kao i 1999te(imamo iskustva).Stvarno bi bilo dobro da svako ko moze i kako moze pomogne najugrozenijim krajevima.:thumbsup:Izdrzi zemljo moja mila
-
aha ja, bas bezveze, jako bogat kraj, velika steta
-
evo ovde isto da okacim kod mene dole gde se zivelo je do plafona voda, ovo je kad nadolazi, bila je 10cm visa
http://i60.tinypic.com/29ehljq.jpg
-
Strašno! :crying:
Nadam se da ste svi ok? Ako treba neka pomoć slobodno javite, pa da se organizujemo!
-
hvala Srdjane, sto se tice pomoci, videvsi na koji se nacin ta pomoc deli, bojim se da ona, pomoc materijalne prirode dakle, a pogotovo novcana pomoc kasnije, nece doci u prave ruke, te zaista nisam pametan sta je najbolje ciniti
za sada nije moguce specificirati kome bi pomoc trebalo otici, tako da su mnogi za pocetak uzdrzani sto je sasvim legitimno i ispravno
mislim da ima sasvim dovoljno hrane, cak i vise nego sto bi trebalo, prava pomoc ce biti potrebna tek kasnije, prilikom obnove
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo da se i ja javim.
Možda ste primetili da me na Forumu nije bilo 10-ak dana.
Uzrok-
Prošle godine proširili smo kuću dodavši ,kao prizemni deo, kuhinju i dnevnu sobu.
Majstori su loše odradili posao.Voda je prošla ispod temelja.
Plac mi je tako pozicioniran da se preko njega ,za vreme velikih kiša, sliva ogromna količina vode koju kanali ne mogu da prime.
Da ne dužim-novi deo kuće nam je potopljen.
Sanacija će biti dugotrajna i neizvesna.
Iako sam o ovome obavestio samo moderatore nekako se pročulo , pa ovim putem zahvaljujem svim kolegama koji su me kontaktirali nudeći pomoć.
Nažalost,jedina pomoć koja je svrsishodna je novčana a ja novac nikada ne bih primio ni pod kakvim uslovima!
Žena,sin i ja imamo stari deo kuće koji je sada sveden na samo 35 metara kvadratnih i tu nekako organizujemo život.
Dakle nije pitanje života i smrti.
Mnogima je ovih dana mnogo teže.
Još jednom hvala svima i računajte da sve ponude doživljavam kao da sam pomoć primio.
Bilo nekada-
Prilog 91174
Prilog 91175
Prilog 91176
Sada to izgleda ovako-
Prilog 91177
Prilog 91178
-
E pa drugari, citam vase postove, gledam ove zalosne slike koje postavljate a ujedno se informisem preko interneta ... pamet da stane! Nista drugo mi ne pada na pamet nego koliko smo mi ljudi sicusni u odnosu na okruzenje. Poput buva smo na jednom lavu koji se eto cesnuo ovlas ... a sta ce biti kada ga bas zasvrbi od naseg bezobrazluka?
Vama drage kolege koje je ova katastrofa direktno pogodila zelim sve najbolje, zelim da se u sto je kracem mogucem roku oporavite od materijalnih gubitaka, ujedno se nadam da vas od materijalnih ozbiljniji gubici nisu pogodili. Sta mogu da vam kazem? Drzite se zajedno, drzite se porodice, drugova i onih koje volite i koji vas vole. To je najbitnije, a materijalno se moze koliko-toliko nadoknaditi. Nemojte da vas obhrvaju lose misli i nemojte odbijati pomoc!
Srecom za one koji su u inostranstvu, od juce se pomoc moze uplacivati i preko paypala na adresu floodrelief@gov.rs Pametno se setise, jer oni podaci koje sam pre toga nasao nisu bili ni za sta.
-
Ljudi ako treba neka pomoc,javite.
-
Milane,stize pomoc u Svilajnac,Pozarevljani misle na vas,danas sam bio sa drugaricom koja prikuplja pomoc i stvari stizu privatnim kombijem,vec su jednu ili dve ture odneli,koliko-toliko da se pomogne.
-
hehe hvala puno, bas lepo od Vas :congrats:
-
Strasno je sta vam se dogodilo i drugim ljudima, jako mi je zao! Samo najbitnije je da ste dobro, a nadam se da je tako! Ostalo ce se sve srediti vremenom! Sve se moze nadoknaditi sem zdravlja i zivota, bas sve!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Večeras je VRH(Veoma Radni Humanitarci) ekipa uz pomoć dobrih ljudi sakupila, sortirala i uputila pun kamion pomoći bolnici u Smederevskoj Palanci! Za sutra spremamo nov kamion, još uvek nismo odlučili gde ga šaljemo! Kako je u Svilajncu?
Ljudi javljajte, neke stvari se ne mogu čuti u medijima...
Prilog 91223
-
Veoma mi je zao svih koji su predhodnih dana bili zahvaceni ovim nezapamcenim poplavama. Sada vidim da je i puno nasih clanova takodje ugrozeno. Zato bi moj predlog je da se licno organizujemo i pomognemo direktno nasim clanovima. Mozemo i mi na forumu da napravimo neku zajednicku akciju.
@DrAgod sve cestitke za sve sto radite! Takodje pohvale @Smizli za pokretanje ove teme!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Poplave #Srbija #Bosna #Hrvatska
Prilog 91299
-
Shmiz, pošalji mi ovo na mejl da šerujem na FB
-
Možeš odavde da odradiš Copy/Paste slike, jer sam objavila u punom formatu. Pozz!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ukoliko želite da putem SMS-a pomognete ugroženima u Republici Srpskoj, pošaljite poruku na 2161. Cena prouke je 100 dinara za MTS, VIP i Telenor.
Prilog 92056