Re: pitanje ili konstatacija vi vidite
Citat:
viper kaže:
Nele ja te u potpunosti podrzavam!!! Milan mozda ima pravo,za ono sto kaze da nema rezultata,tj.nevidi da je neko nesto pazario,ali to zapravo nema ni veze,i siguran sam da je upravo iz takvih pitanja i rasprava naucio nesto vise o satovima,a nebi ni saznao da neko nije postavio takvu temu.
Milane zmaju,koliko su puta bili da te pitaju za kredit,a znali su da nemogu da ga dobiju.....
ma ljudi ovde i jeste poenta da ljudi ako ne mogu da se odluce pitaju sto je i osnov foruma...mene je samo izritiralo te abnormalne cifre koje se spominju i svi se aktivno ukljucimo a posle ni glasa od onoga koji je pitao...daj Boze da smo mu pomogli..ali poenta je u tome sto ja mislim da svi ti nesto loze...pa taj ko ima para ode u prodavnicu i uzme...on bas da se bakce po forumima osim jednog :)))
Viper,svaki klijent mi je klijent..i na svako pitanje mora da se odogovori...ali ako dodje 5 puta posle mog odgova da dodje omda pomislim da je kreten i da me zajebava..
i ljudi taman posla da se ne pita za savet..samo velikani koji cacnu i odu to me ubi...
Re: pitanje ili konstatacija vi vidite
Citat:
milan zmaj kaže:
ma ljudi ovde i jeste poenta da ljudi ako ne mogu da se odluce pitaju sto je i osnov foruma...mene je samo izritiralo te abnormalne cifre koje se spominju i svi se aktivno ukljucimo a posle ni glasa od onoga koji je pitao...daj Boze da smo mu pomogli..ali poenta je u tome sto ja mislim da svi ti nesto loze...pa taj ko ima para ode u prodavnicu i uzme...on bas da se bakce po forumima osim jednog :)))
Viper,svaki klijent mi je klijent..i na svako pitanje mora da se odogovori...ali ako dodje 5 puta posle mog odgova da dodje omda pomislim da je kreten i da me zajebava..
i ljudi taman posla da se ne pita za savet..samo velikani koji cacnu i odu to me ubi...
Ma ovako su bar teme popunjene nasim savjetima pa kad netko bude opet priupitao za skuplji sat samo ga uputimo na vec postojece teme.I inace su to najpopularnija pitanja na forumima,jbga :beer: