-
Re: Off topic chat zez soba!
Hteo sam da kazem,nije svet mesto za svakog(mislio sam na ove maloumnike),ali takodje znam slucajeve u kojima su i romi bili akteri slicnih desavanja vezanih za nacionalnost,versku ispovest,boju koze itd...Ne opravdavam ovo,grozno je ko god da uradi.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
-
Citat:
eee kaže:
Pa kad nema ko zakon da sprovodi.Bilo kakav vid nasilja te osnove,odmah zatvor i prinudni rad,da bude malo i koristan,a ne samo da lezi i dobija obrok za dz.
-
I ja sam ovo procitao danas. Hvala Bogu pa povrijede nisu mnogo vise kao sto su bile u ranijim slucajevima, a kako rece direktorka ili nastavnica ne secam se, razlog zbog cega je decak pretucen je bizaran. Nije uvijek pravilo, ali vecinom su roditelji krivi zasto im deca izrastaju u takve huligane, stoku... sta li su vec.
-
Nisam siguran, da li je ovo pravo mesto za ovu temu ali..
RTS :: Oduzet sat vredan 37.000 evra
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam veliki ljubitelj pasa.
Mislim da imam prava da ,kako iskompleksirane ,kratko podšišane debile sa velikim ušima, tako i one prave ljubitelje pasa koji idu pod rubriku ''opasni'' , podsetim -
''Opasnim psima se, prema odluci Grada Beograda, smatraju pitbul terijeri, staford terijeri, američki staford terijeri i minibul terijeri, kao i mešanci ovih vrsta.''
Znam ja dobro da je pas onakav kako ga vaspitate ali znam i zašto postoji termin ''opasni psi''
Prilog 131888
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Natpis na Niškom keju
Prilog 131934
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
Ne znam gde ovo da pitam pa cu ovde... Je l nije glupo da zovem Sense da ih pitam za popust? Sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk... Porucio bih ta dva grala jos danas a mozda cak i SNZG13 uz ta dva ali prioritet je imao novi telefon koji stize u utorak (V20) tako da cu to za nekih 10-15 dana... Je l nije glupo da ih zovem da pitam za popust ako bih porucio 2-3 sata odjednom i koliki popust bih mogao da ocekujem? Ponavljam, sigurno bih porucio SKX007 i Nighthawk. SNZG13 ili zajedno sa njima odmah ili malo kasnije.
-
Nije glupo da pitas za popust, a narocito nije glupo ako mislis naruciti vise satova. Meni su svojevremeno dali popust na Skx007 . Zaboravio sam koliki je bio popust ali bio je bar 1000 din.
Kljucno je da pitas kulturno a ne nabusito jer kada sam pricao sa njima receno mi je da ima i onih koji traze popust recenicom :Ja dajem 30-40 pa i 50% manje od istaknute cene a vi kako hocete. Taj naredbodavan ton uz nerealna ocekivanja tesko vodi pozitivnom resenju.
-
Kada bih tako pricao sa ljudima mislim da bih se ubio od sramote... E, vazi. Hvala ti, Sky. Pitacu... A SNZG13 zavisi od toga da li ce moji da me izbace iz kuce ako odjednom porucim 3 sata. :D Jedan od ta 3 cu pokloniti ocu.
-
Sluzimo narodu! :)
PS- Nece te izbaciti, samo se cvrsto drzi za kvaku.:D
-
Hoće oni da izađu u susret generalno, pitaj
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Apsolutni pobednik.[emoji23][emoji23][emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6e312952a.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A sad adio, Prilog 132561 pocivaj u miru......
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Slava mu i hvala za sve.
Prilog 132587
https://www.youtube.com/watch?v=gh5pSAQCya8
-----------------------------------------------------------------------------------
PS. Definitivno treba otvoriti temu IN MEMORIAM za ovakve stvari. Po mom mišljenju neprimereno je ovakve objave postavljati u temi koja se zove Off topic chat zez soba. Nije ovo Zagore tebi upućeno, postavljao sam i ja ovakve objave u ovoj temi kada nema odgovarajuće ali to bi trebalo da se promeni. Nije valjda da ovo jedino meni bode oči.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Хвала на освојеном сребру, на ономе што сте до сада оcвојили и на ономе што ћете тек освојити.
Prilog 132770
-
Molim ako neko moze da me uputi na temu gde je pre neki dan okacen link za poređenje mehanizama ETA originala Seagull i Peacock klonova. Ne mogu da nađem nikako.
Hvala
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
-
To! Hvala
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
-
�vajcarac se izvinio �eleznici u kojoj se "�vercovao" pre 50 god. - Vesti - �ivot - B92.net
eto zašto je švajcarska najbolja zemlja na svetu
naša država nikad neće biti napredna dok se naš narod ponaša prema njoj kao da je ona tuđa (čitaj kao da su ovde turci i dalje gazde)
EDIT: inače se sećam slučaja kad je naš čovek u Švedskoj pre nekoliko godina ubijao na jezeru ribu strujom i uhvate ga Šveđani i nisu ga uhapsili nego su ga poslali kod psihijatra jer im nije bilo jasno zašto, čovek nije krivično odgovarao
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Није лако избројати све освојене медаље овог лета. Србија је дефинитивно земља спорта.
Одбојкашице Србије шампионке Европе.
ХВАЛА!
Prilog 133076
РТС :: Одбојкашице Србије шампионке Европе
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 133086 Vasar u Topoli :dance3:
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
danas bio na pijacu u smederevskoj palanci, ona važi možda i za najveću u srbiji i održava se jednom mesečno, ja sam očekivao gomilu seiko poluštopera, ppponeo brdo para, međutim zatekao sam nešto o čemu ne bih pisao, postaviću par fotografija na osnovu kojih vam ostavlajm da sami prosudite da li vredi ići na ovu pijacu i rizikovati da dobijete koleru
Prilog 133280Prilog 133281Prilog 133282
-
Citat:
Милан Милановић kaže:
danas bio na pijacu u smederevskoj palanci, ona važi možda i za najveću u srbiji i održava se jednom mesečno, ja sam očekivao gomilu seiko poluštopera, ppponeo brdo para, međutim zatekao sam nešto o čemu ne bih pisao, postaviću par fotografija na osnovu kojih vam ostavlajm da sami prosudite da li vredi ići na ovu pijacu i rizikovati da dobijete koleru
Prilog 133280Prilog 133281Prilog 133282
Nazalost, tako je u Smederevskoj Palanci...
P.S. Kolega sto se ne javi da se vidimo malo [emoji4]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
Citat:
Милан Милановић kaže:
Pošto je ,leba ti , lutka?
Ako možeš uporedi cene i kvalitet /pomenute lutke/ sa istim takvima u Beogradu i Svilajncu.
I ako može kraće review
:w00t:
-
Bibo mislio sam o tebi dok sam bio tamo, otišao sam sa stricem i nisam ja vozio, on je nešto hteo da kupi i bio sam sat vremena, inače palanku poznajem jako dobro, kao i sve okolne gradove, bukvalno u ulicu i veoma mi se sviđa, ovaj da kažem poziv za viđenje
elem reci mi da li si ti nabavljao neke vredne satove sa ovog mesta
Vladane, nemam iskustva sa ovim lutkama, nisam ih "zlo(upotrebljavao)" nikad :-)
nisam pitao tipa za cenu i bilo mi je krivo što nisam, a ako bolje pogledate, videćete da joj je kosu vezao za drvo (očigledni sado-mazohista hahah)
-
Drugom prilikom se vidimo kolega [emoji4]
Sto se tice nabavke satova sa pomenutog mesto, ne,nisam nista vredno paznje video.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
Ne znam gde drugde da stavim ovo obaveštenje.
Ako ima zainteresovanih za gomilu knjiga (enciklopedije, socioloske knjige...) vecinom na ruskom, nek se javi. Moji su sređivali dedinu kuću, ostalo za njim čudo knjiga koje nimo od nas nikada neće otvoriti. Dosta smo podelili raznim bibliotekama, udruženjima i sl.. Ovo sto je ostalo neće niko, a nama je žao da bacimo. Ćak smo i preprodavcima nudiki, neće ni da ih uzmu, kažu da se ne isplati troška transporta. A sve su, u takoreći, "mint" stanju.
Ako ima zainteresovanih, uslikaću šta je ostalo pa se dogovaramo za dalje.
-
Od ovoga me jeza hvatahttps://youtu.be/S5t6K9iwcdw
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
-
Vidi ga Skydrummer, mudro cuti u cosku i vuce konce iz senke kao pravi CEO i udara François vaspitne ako ovaj krene da laprda mnogo[emoji23]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7dd3993993.jpg
Sent from my E6653 using Tapatalk