1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Off topic chat zez soba!
Sto rekli ljudi, dokon pop crta zadebljale zube, previse udaljene ankere sa nedovoljno preciznim sestarom...
Informacije u vezi ETA mehanizama
Poštovanje,
da li možda zna netko za web stranicu na kojoj ima spisak sa specifikacijama od većine ETA mehanizama (tipa broj rubina, beats per hour, dnevna odstupanja...). Znam da se može za svaki mehanizam pojedinačno upisati njegov naziv u tražilice i doći u vezi informacija o njemu, ali ovako bi mi bilo puno zgodnije i lakše. Isto tako me zanimaju službena odstupanja za pojedine mehanizme jer za većinu nalazim informacije kada su prethodno izregulirani, pa onda naknadno pišu i onda pišu drukčije infomracije za svaki....
Unapriijed zahvaljujem!:yes4:
Imas ovde na forumu nesto slicno, pisala je Shmizla o tome.
http://www.svetsatova.com/forum/f131...l#.U8GLQLEvh74
Hvala RUS, to sam tražio. Sad se mogu baciti na posao na mehanizme koji me interesiraju
Samo ću reći vau - i za auto i za video klip! :thumbup:
Pre neki dan mi reče kolega da je na Navaku video dečka koji je došao da provoza svoj novi M4. Malo popričali i saznao da dečko radi u Nordeusu. Od tada razmišljam kako da se zaposlim tamo. :D
Ja sam onda posao pogresnim putem... nemam nista od tih programerskih cuda, no BMW for me :(
Nažalost i ja. Nisam programirao još od fakulteta. :(
Inače to je zanimanje budućnosti, tako da koga to zanima neka se specijalizuje za to i neka prati nove trendove.