Re: Off topic chat zez soba!
Nemoj zuriti, sacekaj da vidis sta kaze prodavac.
Imas zastitu od strane PayPal-a, t.j. njegova sredstva su sigurno neki rok (ne znam precizno koji, da se proveriti sa PP-om) rezervisana i nisu mu dostupna. Tek ako ti prodavac ne odgovori npr. do cetvrtka uvece podigni PayPal dispute.
Hvala, mislim da ste me zasada opskrbili sa dovoljno saveta. Cekacu pa cemo videti.
I meni je bilo sumnjivo da mu nisu tek tako legle pare na racun.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Novak Djokovic je od danas ambasador (predstavnik) Seiko satova... Koliko je uzeo miliona, to samo on zna... :thumbsup:
Prilog 83524
Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Lepa vest u svakom slucaju! Najzad ce i jedan Grand Seiko da dodje u Srbiji :)
Napokon pameten potez Seika.
Samo,trebali su upotrijebiti GS, a ne Sporturu!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
himmelstrider kaže:
Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Bio si zauzet sa automobilima, pa nisi stigao... (: Nisi jedini koji nemaš Seika, ali imaćemo jednog dana. Danas je postao predstavnik Seika, a juče je postao i predstavnik Peugeot za naredne 3 godine. Što bi rekli naši upala mu kašika u med, a i dobro mu krenulo ove godine... ;)
Prilog 83527
Nosice on i GS samo kad bude prilike za to..
Drugari, ne znam gde da postavim ovo pitanje pa ajde ovde cu.
Zenim se sad u februaru i sijem teget odelo, svetlo plavu kosulju i nosicu crveno-belu kravatu.
E sad na tu kombinaciju, ako se ja u te stvari dobro razumem, najbolje idu braon asesoari, pa sam mislio braon kajs, braon cipele, a sat sa braon kajsem nemam pa sam mislio da na ovu novu Amfibiju stavim braon kajs, pa mi kazite sta mislite kako bi legla:
Citat:
jagodanbg kaže:
PS sve novo uzimam, i odelo i cipele i kravatu i kajs... samo za novi sat nemam :( a najbolje bi isao neki Seiko 5 sa plavim ciferom i braon kajsem :)
Citat:
milan zmaj kaže:
Nosice on i GS samo kad bude prilike za to..
Koliko sam procitao nema GS-a za Novaka, ipak Milane ostajes jedini sa GS-om:D