Ali zaboravljas onu cuvenu: "Bez starca nema udarca":lol:
Printable View
Ali zaboravljas onu cuvenu: "Bez starca nema udarca":lol:
ali kad kupis novi automobil njemu opada vrednost iz godine u godinu, cena starcima u najgorem slucaju stagnira, klasicima samo raste, ja bih ipak isto kupio novi automobil bez obzira
Vjerovatno da ce i ovi sad moderni automobili nekada biti klasici i oldtajmeri. I ovi sada klasici su nekada bili moderni i njima je do neke godine padala cijena. Bas sam gledao neku reportazu iz Bara, bilo neko okupljanje oldtajmera i neki covjek iz Srbije je doveo nekog americkog vojnog dzipa iz WWI i kaze da vrijedi oko 20.000e, vjerovatno da kada je proizveden i poslije nekih 10 god nije vrijedio ni djelic onoga sto sada vrijedi
Novi Jaguar za svaki dan,a jedan klasik za nedeljnu voznju,Jaguar XJ i obavezna British racing green boja:drool:
i uz jaguara naravno idu burberry kisni mantil i jedan ronilacki bremont :lol:
Bas tako:thumbsup: i da ne zaboravimo x lepih zena;)
Sta se desava sa Vladanom, nema ga dugo na forumu?
Tu je, tu je on, samo se sakrio... ;)
Zdravo Baron, nažalost zbog privatnih problema malo više sam se udaljio od aktivnog učešća na forumu. Prolazim kroz jako težak period u životu i trenutno najveću pažnju posvećujem porodici.
Medjutim, i pored toga radim u pozadini i ono što mogu da najavim je da se sprema najveće unapredjenje portala u poslednje dve godine, i to bi trebalo da se desi najkasnije do 15. septembra. Svakako će svi naši posetioci biti blagovremeno obavešteni o ovim novinama.
Pozdrav i svako dobro!