Ja videh prosle nedelje Murcielago u njihovom salonu u Lisabonu i izgleda kao da je sa druge planete.
Kad vec pisem da postavim sliku cipele koju sam video u jednoj fensi radnji u centru. Zaista poslednji modni krik...
Prilog 60615
Printable View
Ja videh prosle nedelje Murcielago u njihovom salonu u Lisabonu i izgleda kao da je sa druge planete.
Kad vec pisem da postavim sliku cipele koju sam video u jednoj fensi radnji u centru. Zaista poslednji modni krik...
Prilog 60615
Hmmm, mislim da ove AirMAx ipak ne bih nosio mada su sulude :D Uostalom, jedini MAX koji bih nosio je onaj za kosarku, tu zaista sva ta amortizacija savrseno ima smisla :)
Kako to "misliš da ih ne bi nosio"?? Ja sam 100% siguran da ih ne bih nosio. :D
Ja uopste ne mogu da zamislim da ovo neko nosi. Nema sta ''sportska elegancija'':lol:
Branko Kockica objasnjava sustinu... :)
http://www.youtube.com/watch?v=K-N1y...ature=youtu.be
btw, koji to sat nosi? :D
E to je trebao političarima da objasni, a ne deci;)
Trebalo bi da je DW-5000C.
Svim koleginicama sa foruma, Srecan 8. mart!
Prilog 60745
Evo nešto za šta verujem mnogi nisu čuli. Nešto što zavređuje divljenje. U pitanju je obučavanje dece da prežive pad i boravak u vodi.
O čemu se radi. U SAD se svake godine udavi oko 4000 dece ( misli se na malu decu infant-odojče, toddler- dete koje je tek prohodalo, dakle ne radi se o tinedžerima i sl ). Deca se mahom dave u kućnim bazenima. Kao što se može i pročitati u videu to je glavni uzročnik smrti u 18 država SAD kada su u pitanju deca mlađa od 5 godina. Dr. Harvey Barnett, je 1966. godine započeo program ISR sa ciljem da se tome stane na put tj da se mala deca odnosno bebe obuče da prežive pad i boravak u vodi dok pomoć ne stigne. Bebe starosti od 6 -12 meseci obučavaju se da se prevrnu na leđa i plutaju, dok se bebe starosti od 1-6 godina uče da plivaju dok se ne umore zatim se okrenu na leđa, uzmu vazduh, odmore se i nastave plivanje dok ne stignu do ivice bazena.
Novorođenčad po rođenju imaju instinkt za plivanje ali on brzo nestane, zato je i broj tragičnih slučajeva tako velik. Obučiti tako malu decu, od kojih mnoga ne pričaju (odojčad ) ili slabo pričaju ( malo veće bebe ), koja ne hodaju ili nesigurno hodaju itd je za svaku pohvalu. Postoji oko 800 dokumentovanih slučajeva spašene dece koja su prošla ISR program.
Video u prilog napisanom.
http://www.youtube.com/watch?v=fwvv5IyPkXM
Vidim da i kod nas postoji nešto slično e sad da li je krajnji rezultat isti, ne znam. I bebe plivaju na Starom DIF-u | Beograd | Novosti.rs
Meni je tema baš interesantna pa rekoh da podelim, možda se još nekom svidi.