Re: O kom satu trenutno razmišljate?
jedino bih izbacio one jump hour i celu bentley seriju, ne znam ni ko to kupuje uopste, ruzni su i veliki su, a i nafurani su
a imamo na forumu dva komada frecce tricolori, stariji i noviji, jao koliko su to lepi i ekstremno retki satovi, odusevljen sam njima :man_in_love:
Baki to su slatke muke :).
Ja o ovom vec par dana.. puca me neka zelja za pepsijem..
http://3.bp.blogspot.com/-9_NW6M2C7S...0/DSC_0898.JPG
Joppa, imam istu želju već neko vreme (pepsi), samo što ja razmišljam na relaciji Seiko Sea Urchin u pepsi varijanti, ili BFK. Nekako mi se na 009 i uopšte toj celoj turi ne dopada oblik kazaljki. Progutao sam isti oblik kazaljki na mom J. Springs zbog ostatka sata, ali jednom je dosta :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Dok čekam malo krupniju ribu, hteo bih da gricnem nešto manje, čisto da izdržim. :) Razmišljao sam da zamenim svoj Nighthawk, za radio controlled verziju, ali onda naleteh na ovo...
Prilog 91370
Citizen AS4035-04e
Da kupujem? :)
Iz Beča da mi donese drugarica 550e. Ne znam koliko je kod nas, verujem da je skuplje...
Iskreno ja ga ne bih uzimao,daleko od toga da mi se ne svidja i da nije kvalitetan,sat je bruka,ali bolje se strpi pa uzmi Braju i boli te uvo,ako ces vec da uzimas sat za leto uzmi Monstera ili Orient Ray da imas da promenis,nije veliki izdatak u odnosu na gore navedeni Citizen koji jeste,a imas odlican sat,ja bih tako uradio.
Citat:
araphel kaže:
Joppa, imam istu želju već neko vreme (pepsi), samo što ja razmišljam na relaciji Seiko Sea Urchin u pepsi varijanti, ili BFK. Nekako mi se na 009 i uopšte toj celoj turi ne dopada oblik kazaljki. Progutao sam isti oblik kazaljki na mom J. Springs zbog ostatka sata, ali jednom je dosta :)
Kazaljke se lako promjene. :)
Meni ne smetaju, hocu pepsi i jubilee narukvicu. Tj. zamjenio bi seikovu sa super jubilee. BFK mi je odlican u pepsi varijanti, sea urhin ima samo 100m wr ako se ne varam.
Jos jedna varijanta je Blumo sa Harlodovim pepsi insertom ali nema jubilee narukvice za sumoa.. i malo mi je preskup trenutno. :)
http://i12.photobucket.com/albums/a2...psc2da21f8.png