Sretna Nova 2012. i sve najbolje svim članovima i vašim obiteljima.
Printable View
Sretna Nova 2012. i sve najbolje svim članovima i vašim obiteljima.
Dragi moji ljubitelji satova srećna Vam nova godina. I puno novih satova u ovoj godini. Poz.
12 meseci sreka
52 nedeli zabava
365 dena uspeh
8760 casovi zdravje
52600 minuti uzivanje
3153600 sekundi ljubov
SREKNA NOVA 2012 GODINA :)
kratko i jasno
SRETNA I BERIĆETNA
VLADANE P hvala ti na onom poljubcu :)))) ti ja smo se bas zvanicno izljubili
Šetam sa ženom i detetom... i vidim ZMAJA!!!
:w00t:Žena poče hisrerično da vrišti,dete da plače...Jedini način da ih smirim je bio da poljubim Zmaja i time ih uverim da je bezopasan.
:D
Svima koji slave, sretna pravoslavna Nova godina !!
Hvala :) !
Pokušala sam da slikam vatromet i da stavim slike neposredno iza ponoći... ali, nije ni sad kasno.
Prilog 16484Prilog 16485
Dragi drugari,
Danas je poslednji dan 2012. godine i vreme kada jedni drugima upućujemo lepe želje. Svima vama želim prvenstveno mnogo zdravlja, jer ono je najpotrebnije. Želim vam i mnogo sreće i da vam sledeća godina donese mnogo radosti.
Naravno, tu je i novac, pa neka ga bude k'o snega na Grenlandu, ali još i više.
Konačno, želim vam i mnogo novih i lepih satova u kojima ćete uživati još mnogo godina.
Da ste mi svi srećni, zdravi i veseli u 2013. godini i neka vam u životu bude mnogo lepih događaja.
Živi bili još mnogo godina i neka vam je sa srećom.
:beer:
I ja se pridružujem čestitkama, neka vam svima 2013. bude bolja nego 2012.!!! Dočekajte Novu godinu u zdravlju i veselju i neka vam takva bude cela naredna godina!!! Živeli!!!:cheers::cheers::cheers:
Svima nek je Sretna Nova 2013!
Zdravlja veselja i posla u izobilju!
Puno sreće u pronalasku izgubljenih satova na tavanu kao i mnogo dobrih prinova u kolekciji!
:top:
SVIM DRUGARIMA SREĆNA NOVA GODINA I PRAZNICI.....ŽELIM VAM PUNO ZDRAVLJA I SREĆE I LEPIH SATOVA.........:man_in_love:.......
Srećna Nova godina svim članovima, u Novoj godini želim vam puno zdravalja, sreće i sve želje da vam se ispune....i naravno još mnogo satova :) pa da komentarišemo i polemišemo.
Srecna nova godina svima, sve sto vam je bitno i zelite, nadam se ,da ce vam se ispuniti:)
srekna nova godina ,mnogu sreka zdravje i uspeh vo zivotot kako na ljuboven
taka i na biznis plan vi posakuva BT321-TONI
Portal Svet Satova vam želi srećne predstojeće praznike!
Mnogo sreće i uspeha u narednoj godini, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu!
Prilog 52012
Sve najbolje u 2013. godini Vam želim u ime ekipe portala Svet Satova.
Zelim vam puno zdravlja,srece,uspeha i lepih trenutaka u 2013-oj.Sve najbolje od srca svima!Radujem se poznanstvu sa vecinom clanova do koje ce,verujem,doci 2013-te. :)
Veliki pozdrav.
Slobodan.
Sve najbolje svima i da ste mi zivi i zdravi...;)
Kolege casoholicari, srecna Nova Godina!!! :)
Sve najbolje i puno srece svima
Pridruzujem se cestitkama!
Meni ova 2012. nije bila toliko srecna, ali se nadam da ce 2013. biti svima srecna i bericetna. Prvo zdravlja i ljubavi, ostalo nije toliko bitno!
http://www.youtube.com/watch?v=mvsEf...e=results_main
Srećno bilo!:D
Dragi prijatelji, drugari, braćo, sestre i rođaci nek vam je srećna ova godina nova, da vas zdravlje služi i SREĆA prati! Sve što sami sebi želite nek vam se ispuni!
I da se podnovite sa nekim novim modelom!
SATOFILI, SRECNA VAM NOVA GODINA!! Mnogo zdravlja i srece, a bogami, i dobrih satova vam zelim! :D
drustvo, sve najbolje vam zelim u novoj godini!
:beer:
Srećna Nova godina!
Srećna Nova Godina svim posetiocima portala Svet Satova i puno zdravlja, sreće, ljubavi, uspeha i novih satova u 2013. Godini!
Drustvo sve najbolje u 2013g. Pozdrav od sumskog duha ZIVELI
Da ste zdravi i srecni...ne morate samo o satovima da mislite :)
Ljubi Vas Zmaj
Dragi drugari zelim vam sve najlepse u novoj godini!!!
Srecna nova godina!
Da bude vise zdravlja, ljubavi, srece, para i naravno satova u novoj godini :beer:
http://i45.tinypic.com/5oyw5i.jpg
i ova devojka da nam nazdravlja
Dragi prijatelji, srecna nova 2013. godina...zdravlja, srece, ljubavi i svega ce biti!!!:)
želim svima zdravlja i sreće,a sve ostalo ima da se kupi kod kineza! ha,ha,ha
U 2013 želim Vam svima puno Zdravlja a sve ostalo ce doci samo od sebe !
Pozdrav iz kreveta od bolesnika (fizičkog ne psihičkog:lol:)
Prilog 52046
Dragi drugari ,zelim vam puno zdravlja,srece i satova u Novoj godini,a ostalo koliko Bog da. Ziveli!!!
Svim članovima Sveta Satova i njihovim porodicama želim puno zdravlja, sreće i dovoljno para u 2013. godini.
Drugari , Braćo , Sestre ....
...sve NAJ u Novoj Godini vam želi bata-Baki !!!! Prilog 52061Prilog 52062
Tek sam sad ugledao ovu rubriku i slatko se nasmejao i nekim komentarima od prošle godine,kako god:Srećna vam nova godina,želim da ostanete ovako posebni i dobri ljudi!Pozdrav svima!