Re: Na kojoj ruci nosite sat?
Ja sviram harmoniku xD ali ipak sat nosim na levoj , naravno ne nosim ga dok sviram da se ne izguli harmonika i sat.
Probao sam na desnoj da nosim ali nikako se ne mogu navici valjda je leva ojacala s godinama xD nekako smeta na desnoj.
PS.
ovo za gej+ sat na desnoj ruci prvi put sad cujem ali verujte mi umirem od smeha hehe ne kontam kakve veze to ima xD
Pa zavisi koliko satova nosim u odredjenom trenutku, :) ali prednost ima leva ruka. Nekako se i satovi prave uglavnom za tu ruku.
Ja stvarno ne mogu zamisliti da sat nosim na desnoj ruci. Stvarno čudno da tolika razlika postoji izmedju dvije ruke na jednom tijelu
Gotovo uvek na levoj ruci. Nekako mi je tako logicnije, a mozda i stvar navike.
Preneko vece gledah film sa onim sto ima odnos sa onom starojim glupicom demy mur kako se vec pise i svi likovi iz filma nose satove na desnoj ruci..moda nova da znam :) ili opet ne razumem...
Citat:
milan zmaj kaže:
Preneko vece gledah film sa onim sto ima odnos sa onom starojim glupicom demy mur kako se vec pise i svi likovi iz filma nose satove na desnoj ruci..moda nova da znam :) ili opet ne razumem...
Možda je filmska traka ušnirana u projektor sa naličja? ;)
Znaš,ono što je levo bude desno...
ma Eston je to..smekerica a ja o on isto pa se razmisljam da li da i ja stavim na desnu ruku ?
Preduslov je da si spreman na ''opštenje'' sa gopođama u ozbiljnim godinama ;)
cuj spreman....placen :))))
naravno u dzepu ,stara dobra molnija lokomotiva