Prilog 144850
ljudi ipak sam vas poslušala...
posle onog krem kaiša sam kupila jedan koral crveni kaiš i nosila sam tako sat par dana ali ipak sam morala da probam i beli kaiš i kao što vidite svideo mi se.
Printable View
Prilog 144850
ljudi ipak sam vas poslušala...
posle onog krem kaiša sam kupila jedan koral crveni kaiš i nosila sam tako sat par dana ali ipak sam morala da probam i beli kaiš i kao što vidite svideo mi se.
Odlična kombinacija :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
recite mi šta mislite da li sam pogrešila što nisam uzela onu deblju narukvicu. evo stavila sam sliku. da li da idem da vratim ovu (sačuvala sam rn) i da uzmem ovu sa slike...
Prilog 144852
Ja više volim tanje, prijatnije mi na ruci. Lakše se i oblikuje prema ruci.
Uostalom, kako si krenula, biće tu još koja narukvica :). Ja sam u jednom momentu imao 2 sata i 20+ narukvica :)
jesi u pravu ali meni je za ovaj moj sat možda bolja ova debela narukvica jer je debelo kućište sata.
možda sam malo požurila što sam kupila ovu tanku.
Uzmi i drugu :).
Na kraju se sve svede šta je tebi udobnije. U mom slučaju su tanje. Ali dok sam ja to shvatio promenio sam dosta narukvica. Nešto prodao, nešto poklonio... Sad imam 4-5.
Ako si iz BG, obiđi i male časovničarske radnje, imaju i oni u ponudi narukvice, znaju da budu i malo jeftiniji od bomara. U Zemunu u Gospodskoj imaš dvojicu na samom početku ulice. Jedan prekoputa drugog.
Prilog 144861
ipak sam zamenila onu narukvicu i dodala još 500 dinara za ovu.
ovo je Diloy superior narukvica, nadam se da je kvalitetna...
Deluje malo elegantnije jer se sužava.