Mihtarijan, Reus... Durm... Ma cela ekipa Dortmunda je bas rasturila ono vece, zao mi je sto barem produzetke nisu izborili. A ono sta ces, sad ce morati Bajern da izbaci Real.... :D Nama ce Evra da daje golove... hahahah :)
Printable View
Mihtarijan, Reus... Durm... Ma cela ekipa Dortmunda je bas rasturila ono vece, zao mi je sto barem produzetke nisu izborili. A ono sta ces, sad ce morati Bajern da izbaci Real.... :D Nama ce Evra da daje golove... hahahah :)
Svaka cast Borusiji ali CR7 nije igrao. :) Da je igrao bila bi druga prica i krajnje rutinska utakmica za Real jer bi CR7 99,9% realizovao penal koji je Di Maria promasio.
A sta kazete za barcu sinoc? Atletiko ih pojeo, bukvalno. Mesi kao da nije igrao, a onaj mali cigan(nejmar) treba da se kandiduje za oskara.
Ubi ih Atletiko, cak i uz sudije, koje su vise nego ocigledno bile na strani barcelone.
Po meni, iako godinama navijam za Bayern, Atletiko trenutno u LS igra najlepsi fodbal, i iskreno ne bi mi bilo ni malo krivo da osvoje titulu.
Da bas su zgazili Barsu. Pa Messi je pretrcao 6.8km to je smijesno samo km vise od Pinta:)
Dobar je Atletiko ali mene neodoljivo podsjeca na Juve daju jedan gol-dva gola i kontrolisu bas igraju neki Italijanski stil vidi se da je Simeone godinama igrao u Italiji. Ja bas volim takticki italijanski fudbal.
Real Madrid - Bayern
Atletiko - Chelsea
Prilog 89139
Vecer odime od pocetok!
http://i62.tinypic.com/v8j96p.jpg
Ovog pepa treba streljat.. unistio je barcu, unistio je bayern.
Samo da pobede,gledamo na sat i cekamo gol! [emoji4]
Prilog 98312
Da osvezimo temu sa grupama i timovima za ovu sezonu.
Prilog 98313
A gde su rezultati prvog kola? ;)