Re: Liga šampiona 2012/2013
Voleo bih Borusija da uzme titulu jer su skoro bili pred bankrotom i ovo im je jedinstvena prilika da uzmu drugu titulu a isto nisu favoriti kao i prvi put kad su pobedili u finalu juventus '97 koji je tada bio jak kao crna zemlja,nikad jaci... A Bajern ce u naredne 3 godine uzeti ligu sampiona barem 2x jer nece imati ko da ih zaustavi...
Kako nece zar si zaboravio Milan:lol: Salu na stranu imace Bayern jaku konkurenciju u vidu Reala i Barse (ovo od ove godine garant ne moze da se ponovi ovih 7-0) Sa druge strane Englezi ce se vratit United i Chelsea su pakleno jaki, sa jos kojim pojacanjem su ozbiljna konkurencija, i uz njih PSG. Dortmund ce i ako proda neke igrace opet biti dobar prosle sezone su im otisli najbolji pa su opet ove sezone odlicni i vise od toga.
Re: Barsa konacno na koljenima
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Vreme je da se osvoji Liga šampiona, gladni pobede i nesrećnih poraza iz prethodnih godina...
Prilog 66689
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Bayern je prokleto mnogo jak ali ovo je finale.Bice neizvesno do samog kraja a tipujem da ce penali odluciti ko je najbolji u Evropi.
Najbitnije da,ko god da pobedi,osvojice Ligu sampiona potpuno zasluzeno.
Re: Pobjednik ovogodisnje Lige Sampiona
Nadam se da niste zaboravili da je veceras FIIIIINNNNAAAALLLLLEEEEEEEEE
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Gde to da zaboravimo.;)
Prilog 68122
Navijam za Borisiju veceras , pre svega zbog Subotica:)
I ja naravno za Borusiju nesto ne volim ovaj Bayern, sad ce Rus da se naljuti:D
I dje cete gledat, mi dolje nikako da odredimo lokal, a i ova kisa ne moze se na otovreno gledat.
Mislim da ce pobediti Bajern a voleo bih da pobedi Borusija. Ne znam kakve su kvote na kladionici mozda budem stavio nesto sitno na Bajern, cisto da bude zanimljivije gledati.
Na Bayern ti je kvota 1.75 dolje kod nas, a i na netu. Previse mala po meni.
Ovakvu utakmicu gledam samo kod kuce, iz prostog razloga sto zelim na miru da je odgledam.
Vecinu ostalih utakmica gledam negde sa prijateljima, ali ovo jednostavno ne zelim. Znate kako ono ide, jedan navija za Bayern, drugi za Dortmund, a treci navija za Barcu i voleo bi da izgube obe ekipe ako mogu, i vecito neka rasprava i polemika.:D
Kao rus kuci na miru(ispratio zenu i decu kod njenih :D). Da bilo bi lepo da pobedi Dortmund ali moj favorit veceras je Bajern.
Bayern Munich. :) Zasluzili su.Verujem da ce izdominirati veceras.
Prognoziram 2-0 ili 3-0 za tim iz Minhena.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Kao sto sam i rekao, Bayern pobedio. Ja gledao sa prijateljima u restoranu, malo zamezili malo pojeli i malo popili, Zuta Osa je bas fina :)
P.S nisam nista odigrao, bila bas mala kvota na Bayern. Mislio sam da ce biti 2.10-2.20 prema 3.20-3.30
Ma namestena tekma rus:lol: Nema sta bajern ove sezone igrao odlicno zasluzeno osvaja:)
Sad je namestena aaaaa. ;)
Sad ozbiljno, prvo poluvreme onako izjednaceno, ali drugo ih je Bayern razbio, Dortmund se nije ni video.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ajde seker neka e!!!
Prilog 68286