Re: Barsa konacno na koljenima
Mislim da nije bas rijetko da neko voli vise kosarku nego fudbal ja ih znam dosta.
Ja sam od onih koji prate sve zive sportove od fudbala do "pljuvanja u dalj" ali ne igram ni jedan
vise ih volim u udobonosti fotelje, mozda ponekad igram stoni tenis tu se ne mora pretjerano trcat:thumbsup:
I ja pratim sve zivo od sportova. :D
Jedva cekam da zavrsim ovaj ispit pa da se opet aktivno posvetim teretani.Sport i zdrav zivot su smisao zivota.
Drago mi je da na forumu ima jos nekog ko prati vise sportova. :)
Ja sam navijao da i jedni i drugi izgube;)
Inace navijam za Beyern od finala '99.
anbeast, za koga si ti navijao?(u kosarci)
U NBA? Od kraja 80ih pa sve do kraja 90ih za Njujork Nikse, onda je dosla Sakramento era Divca, Vebera, Stojakovica, Kristija. Veci deo prve decenije 21 veka sam se ohladio od NBA kosarke da bih pre tri godine postao vatreni fan MInesota Timbervulvsa (naravno, bili su jedan od najgorih timova lige kad sam ih zavoleo) :D
U fudbalu mi je nekako uvek drago kad pobedi Bajern (iz nekog vec razloga).
Ja sam voleo Toronto(i sad ih volim), posto jedini nisu iz USA.
A i Milwaukee Bucks su mi dragi.
A NBA obozavam, navijam za Lejkerse, naravno u eri Divca i Stojaka sam navijao za Sakremento:) A za Lajkerse sam poceo da navijam zbog Divca:) Trenutno ne podnosim Majami, a Oklahoma mi je simpaticna, zbog Duranta:)
p.s Mrzim Dalas, zato sto su mi oterali Odoma:D
I sta mislite, hoce li se M.J. vratiti ili je to samo prica:confused:
Od Medzikovog povlacenja Fejkerse ne mogu da smislim :D Bogami, kako se Odom vukao po terenu dok je bio u Dalasu, bice da je upravo zeleo da ga oteraju :))) Nije bio ni senka Odoma iz Lejkersa. Verovatno nije ni zeleo da ga trejduju u Dalas pa je ''strajkovao'' :)
Barsa razmontirala Fenerbahce u Evroligi :))) 99 - 60
@Ruja: Bogami, taj povratak bih voleo da vidim :D Ipak, verujem da je samo prica. I ''Njegovo vazdusanstvo'' MJ je ipak samo covek (mator, pritom).... ili...mozda nije?! :D
Oklahoma City Thunder je trenutno najatraktivnija ekipa u NBA.
Westbrook i Durant se poigravaju sa 90% lige a mladji su od svih.
Anbeast, ti lose utices na mene, nekako od svake teme uspemo da napravimo OFF;)
Inace bilo bi lepo videti ga, barem na par utakmica(ne mora celih).