veceras prinova uz katastrofalno svetlo
Prilog 108188
Printable View
veceras prinova uz katastrofalno svetlo
Prilog 108188
Sholym čestitke na Bambinu.
Mario čestitke na pilotu.
Kod mene posle dužeg vremena narandžasto čudovište.
Prilog 108190
Mario Tourby je odlican, cestitke!
Hvala joppa, je bas je dobar.....interesantno kada sam ga video pre 20-tak dana...ono na prvu mi nije sjeo...a poslje mmmmmmm.
Cestitam Mario, odlican je Tourby!
Sholym, MMario čestitke :congrats:
Stigao Tourby nazad u NS :)
Dobro jutro... Čestitke komšiji Mariu na prinovi, u zdravlju ga nosio... Nego šta bi sa onim DIY unitas pilotom što ti je Lemi sklapao, i to je prelepa urica...
Tnx drustvo, jeste Tourby najzad u NS-u.....cim se smire emocije napisati cu o njemu.....a onaj hand-made pilot? Tu je, tu je on.
Evo par prvih fotki
Prilog 108194
Prilog 108195
Prilog 108196
MMario, čestitke:congrats:
Longi HC danas
Prilog 108197
tnx piksi....cuo sam da postoji sansa da se i licno upoznamo....pa da ga "ispipas" uzivo :yes4:
Danas "gradjanin"
Prilog 108199
Bravo MMario sto si opet na ruku novu cuku stavio:congrats:lepa je kao bonbon jos da nabavis avion,postanes pilot i letis sa stilom:thumbsup:Cestitke na satu i svima vel pozz!!!
MMario,cestitke na pilotu,super izgleda i cekamo detaljan opis.[emoji6] [emoji2]
Uslovno rečeno prinova... Naime sat je u mom vlasništvu već 3-4 meseca, ali nije imao ključ i krunicu (ispostavilo se da je i prenosni zupčanik zaribao) pa sam mesecima bio u potrazi za delovima... Na kraju sam nevoljno odneo sat u Bomar jer jedino njima delovi nisu problem, nažalost sve ostalo jeste, stručnost ponajviše... Ovo je drugi sat koji nosim kod njih, i drugi sat koji mi vraćaju oštećen njihovom nepažnjom... Na prvom je bila ogrebotinica na ciferu i tragovi lepka, na ovom ogrebotina na staklu (ali pošto je već bilo ogrebeno kog podeoka 12 svakako bi išlo na poliranje)... Sad sam u potrazi za teget gumenom narukvicom...
Danas gradjanin
http://i1320.photobucket.com/albums/...pse3ubvg2n.jpg
Longines...
Prilog 108203
Milance cestitke na prinovi!
I kod mene od jutros prinova:
http://i1303.photobucket.com/albums/...psbwx8httb.png
Hvala Mikele
zmaju, cestitam....koliki je to precnik, nesto mi malecak za tvoju "rucicu dinarskog tipa".
41 mm Mmario,a sta ces :)
Marko nema se...nemaaaaaa. Doslo zadnje vreme :)
Evo jos jedna samo velika i bez dronjaka :)
Prilog 108212
mislim da mu je legao k'o budali samar.....
ionako dolazi leto pa da se koza sacuva
Prilog 108213
Trenutno Hamilton. Kasnije menjam, idem na rodjendan... Znaci, kasnije postavljam vecernju fotografiju! :)
Prilog 108215
Ma ne, već sam izrazio moje gnušanje prema tim narukvicama sa rupama... Ne volim kad mi dlačurde poispadaju kroz njih... Jopa ima nežnu, metroseksualnu ruku pa mu stoji...;)
Šala Joppa...
EDIT:
Nešto ovako (tim redosledom jer volem talasaste narukvice, pa ako baš ne bude bilo, uzeću običnu):
1.Prilog 108216
2.Prilog 108217
3.Prilog 108218
Nije kriva rupa, nego ono sto u rupu upada.:D. Gledaj na to sa vedrije strane, tebi zimi ne treba sal a mi cosavi se posmrzavasmo:).
E, a evo i vecernje varijante! GP Traveller!Prilog 108219
tnx zma, i meni je on bio dosta dugo u fokusu, ali sam ipak "ubo" ovaj.....jer drugu sansu tesko da bi imao...ipak je 24 od 50.....
Lep GP, i ja cu morati moje cesce da nosim, ali su oba dress pa bas ne dodju cesto u situaciju.
Danas vintage sa pogresnim datumom :)
Prilog 108220
Taj vintage izgleda kao nov, bruka...daj malo i belca ;)
sdbiba, izdat cu zmaja....tog Longija je kupio zeni za poklon i svideo mu se i sada joj ga neda :thumbdn:.....trazi neki plastikaner da joj kupi u zamenu.....:banghead:
A ja taman da upitam zasto nije uzeo GMT :)
Prilog 108221
Ma nesto mi se ne svidja taj GMT :flapper:
Zato je i kupio ovog, misli da ce da naraste u GMT-a.