re: Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016
Citat:
arch_m kaže:
Al' mu je cucnuo kais! :congrats:
E zemo neka si promjenio onaj profil na svaki pogled na onog đavola me srčka strefila.
Citat:
jedan kaže:
Ajd nek si vala i ti jednom pogodio dobar sat i dobar kais.:thumbup:
Citat:
Dukin kaže:
E zemo neka si promjenio onaj profil na svaki pogled na onog đavola me srčka strefila.
Hehe, pa imas pravi - da se "presvucem" malo, red je.
A zgleda da vecini nije leg'o taj King Crimsonov omot - vec je bilo prituzbi. :D... ali, dzaba, to mi je jedan od najdrazih rock albuma, morao sam nalo da ga prosetam. :)
A sad, nazad na CCCP.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 115560
Danas, dedin Longines, stajao je dobrih par decenija , negde ko zna gde, prvi servis pre par meseci, fercera kao nov. Kristal je napukao ali prica iza pukotine je toliko dobra da ne znam da li da menjam, estetike radi da, sentimentalno jok. Ova pukotina simbolizuje nastanak cele moje porodice, naime baba je gadjala pokojnog djeda kamenom na radnoj akciji titove jugoslavije I spicila ga u longines-a, od opste svadje, krkljanca pa cak I privodjenja u zatvor, deda bio pandur…do mene.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Satoman kaže:
Prilog 115560
Danas, dedin Longines, stajao je dobrih par decenija , negde ko zna gde, prvi servis pre par meseci, fercera kao nov. Kristal je napukao ali prica iza pukotine je toliko dobra da ne znam da li da menjam, estetike radi da, sentimentalno jok. Ova pukotina simbolizuje nastanak cele moje porodice, naime baba je gadjala pokojnog djeda kamenom na radnoj akciji titove jugoslavije I spicila ga u longines-a, od opste svadje, krkljanca pa cak I privodjenja u zatvor, deda bio pandur…do mene.
Kakva vrhunska priča! Ne menjaj to staklo ni u ludilu [emoji1]
Citat:
jedan kaže:
U
Uff, vrhunski izgleda!
Ne mijenjaj staklo ni slučajno.Priča vrijedi tri Longija.Pozz
Hvala svima na pohvalama moje kinetičke kombinacije. :blushing:
1 Priloženi(h) fajl(ova)