Prelijep Stowin flieger. Mislim da je u njemu 2824-2.
Printable View
Prelijep Stowin flieger. Mislim da je u njemu 2824-2.
Dobar dan!
Danas...
Dobar dan...
Mirise na sneg
Prilog 106501
Zubati Monster danas.
Vodozemac
Prilog 106503
Denes
Prilog 106505
Prilog 106528
K-3 Sub za kišni dan :)
Pugov kaiš me oduševljava udobnošću iznova i iznova...
Još malo pa počinje dnevnik...
Prilog 106529
Sniježne radosti [emoji317]Prilog 106533
Veceras Omega
http://i1320.photobucket.com/albums/...pse91a7981.jpg
Rus, može li jedna fotka kada ga baš ozračiš?
Veceras ga probao i mislim da imam novu fiksaciju i gral[emoji7]
Imau temi nightshots jedna u mrklom mraku, a stavljao sam i u ovoj temi par fotki, na nekoj od prethodnoh strana(sreca pa ih malo ima);) Nije ni problem da se naprave nove fotke ako treba, ali ne mogu danas.
http://www.svetsatova.com/forum/f133...l#.VNPLcS4RTIU
Prilog 106542
Prilog 106543
It's only after dark :)
Nije baš kao Monster ali lepo svetli :)
Dajte, sakrijte se vi sa tim igrackama......samo ninja!!!!!!:thumbup:
Ja kada se "nocom" vracam kuci samo upaljacem zapalim cigaretu i ninje svetle tri metra ispred mene, sve do ujutro!:flapper:
Zato sto su bezel, i ta nulta pozicija na bezelu, kao i minutna kazaljka bitni faktori pri ronjenju, a kako je to ronilaki sat, razlikuju se kako bi bili uocljiviji, odnosno da bi se razlikovalo od ostalog na satu. Satna kazaljka ti kod ronjenja u sustini ne igra nikakvu ulogu.
Pozarevljani i dalje zovu na pivo i druzenje. [emoji2] [emoji482] [emoji482] [emoji482]
Rado bi se odazvao, pa da usporedimo nasa dva pilota.....ali morati ce sacekati druga vremena. Drugi put kada budem pio Staropramen nazdraviti cu kolega i za tebe!
Hvala kolega,nije daleko ni NS,nego sam ja slobodan samo subotom popodne i nedeljom,zbog posla,a nekad ni tada.[emoji20]
Tako da neko okupljanje nedeljom bi bilo extra,nije bitno da li je NS ili BG.[emoji6]
Mi ovde u NS-u uvodimo tradiciju svake zadnje srede u mesecu.....pa evo poziva, a ako zbog obaveza ne mozes....ma pomaknuti cemo mi to na nedelju (izvanredno)!
A i kobasa ima jos ;).
Video sam slike,ekipa,druzenje,pice i klopa po mojoj meri,svaka vam cast.Ako bi moglo da se pomeri za nedelju,ja bih dosao 100 posto,iz razloga sto hocu da upoznam sto vise ljudi sa foruma,ali obicno se skupite subotom i ja ne stignem,pa mi bude krivo.[emoji20]
Hvala na pozivu,odazvacu se.[emoji2]
gde obicno budu druyenja posto sam i ja u ns
Prvo negde u centru....Zmaj Jovina....a onda kod mene na "domace"
Poziv uvek otvoren....pa javi se!
Ti bolje malo sedi da pises doktorat, nego sto gubis vreme ovde :)
Danas Arktika, posle dužeg vremena.
Danas nosim sat dobijen na poklon pre godinu dana bez prethodne konsultacije oko ozbora brenda i modela... [emoji24] Nije da mi se u potpunosti ne sviđa, ali fakat ga nosim vrlo retko... i uvek se iznendim koliko je nrukvica dobra i udobna za nošenje...
EDIT: Rus nisam siguran koliko se zelena i plava boja na tvojoj Omegi razlikuju u "prirodnom okruženju" tog sata, tj. u vodi, imajući u vidu prelamanje svetlosti, oblesk od stakla i sl...
Danas doma opustanje.. neda mi se po snijegu nigdje.
https://farm8.staticflickr.com/7435/...6ae2895d_c.jpg
Ccc,star čovjek! 😁
Koliko ga ima u ZG?
Kraj nedelje i Seiko Velatura Kinetic Direct Drive :)
Prilog 106566
Baustela...