1 Priloženi(h) fajl(ova)
re: Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016
Prilog 112570
Vec danima [emoji6]
Kure svaka cast na solidarnosti.
Vidim ja da si ti zaglibio sa satovima...te omazi, pa Rusi i Seiko stoperi itd. Zato nikako da stigne opis Hale Beri Citizena.:)
Postavi neke fotke prinova. Ako budes sredjivao neki sat mozes staviti fotke pre i posle servisa. Ne znam da li sam dobro razumeo, nabavio si jos jednog Monstera (pored narandzastog)?
Citat:
StariAS kaže:
Mozda nije prava tema, ali samo htedoh da napomenem da je Kure prilikom svoje avanture u potrazi za pleksijem u Bugarskoj uzeo i meni jedan, ali pre svega novu krunicu koja mi je nedostajala i koja mi je strasne muke zadavala. Nikako da stignem da je zamenim, ali bice i to do kraja nedelje.
Zato se zahvaljujem jos jednom na fantasticnoj pomoci! Hvala Kure i ziveli! [emoji106]
A kada zavrsim sa poslednjim ispitom konacno cu detaljno prikazati svoju skromnu kolekciju. ;)
Ljudi, za takve delove pisite I meni. Ima ih ovde gde ja zivim. Mogu naci sta treba!
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
RUS kaže:
Kure, stavljaj slike toga sto si nakupovao. Bez slika se ne racuna...
Prilog 112571
Prilog 112572
Eto to je pribavljeno juče, prekjuče jedna pilot Ruhla (doduše sa oštećenim brojčanikom i sjebanim mehanizmom, tražim donora[emoji1] ) i jedan G-shock... U utorak je zbavljen jedna dečja Pobeda Paja patak, ali ona je trenutno na servisu... Ima još par novih komada ali oni nisu posebno interesantni...
EDIT: Sky, Slava monster je u pitanju... Imaš ga na prvoj slici... Veći je od pravog monstera, kad mu sredim pleksi biće bombonica...
EDIT2: ZMA, što ne reče, sad si gotov...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Malo 'Zilla, malo rakijica, malo kreativan rad....Prilog 112574
1 Priloženi(h) fajl(ova)
U kafani malo na točeno
Prilog 112575
Dzidzi dobroooooo pivooooooo, :thumbsup: