Prilog 104642 .........
Printable View
Prilog 104642 .........
Mire, a ako ti kažem još i da je knjiga potpisana od strane autora? ;)
Prilog 104643
Jedna novogodisnja nikako da se prestane sa klopom
Starovremenski s četvrtkom
Prilog 104644
Od sinoc: pileca dziga i crno pivo, mmm...
Prilog 104645
Srecni praznici!
Prilog 104650
Danas opet nesto vintage:
http://i1280.photobucket.com/albums/...ps9526ae61.png
Dobar dan! Danas, Junghans Olympic '72
Prilog 104652
Još na poslu :(
Prilog 104672
Opet me kopiras sa takvom slikom:D vidim prelazi ti u naviku:D. Daj neku na ruci
Pusti ga Darko, ima novi fotic pa vezba.....ali sat mu je "opak"
Jeste opak bogami a tek sto svjetli:D
Mogao ga je okaciti na jelku :lol:
dulfi Prilog 104702
Longines
Prilog 104727
I danas :D
Prilog 104728
Povratak u realnost, odmor brzo prosao
Prilog 104729
Taunus i MMario na kafi
Prilog 104731
Danas Excursionist.
Jutarnja fotografija...
Nema padavina,danas pilot.[emoji41]
Danas WalthamPrilog 104736
Veceras, kao i septembra meseca 2014. godine ( pise u nazivu slicice ), Seiko Sea Urchin. Tog dana sam ga dobio na poklon ...Prilog 104746Prilog 104747Prilog 104748
Nikola vrlo lep Seiko!
Danas Ivica:
http://i1303.photobucket.com/albums/...pscfe1d926.png
Hvala puno, kada poraste bice IWC !!! :thumbsup:
A pro po mog Seika koji nije da se sada hvalim, ali podseca na Rolex, jedna anegdota. Vracam se iz Metroa u Beogradu i na semaforu jedan rom ceka musterije za brisanje sofersajbne. Ja poslednju sitninu i onu metalnu ostavio u radnji, ukljucujuci i 20 din. u metalu za kolica. Kazem ja njemu nemoj da brises nemam 20 din., a on meni kaze, nemas 20 din., a nosis Rolex !!? Kada sam to cuo dao sam mu 50 din., a on je meni verovali ili ne skinuo sat sa svoje ruke i pokazao mi neki ( ne secam se marka koja je ) koji je imao providan poklopac i rotor za navijanje. Automatik definitivno ! Nauk, ne podcenjujte ulicne brisace stakala ...
Nikola I. Milicevic
Odlicna anegdota! Ako si mu dao 50 dindzi zasluzio se!
PS Kad poraste bice Schaffhausen :)
Ovaj mi tolarbo opet prkosi sa 7 days, al' neka neka......doci ce on u NS.
I da napomenem moderatore......sta je sa banovanjem doticnog gospodina?
Mario ban se automatski dobija: kada postoji bilo koji vid pretnje :)
Na Schaffhausen sam i mislio, ali nisam pravilno napisao. :( Istini za volju to je meni nedostizno, a nisam sklon da kupujem cak ni one prvoklasne kopije. Ostacu na Seiku, volim kad bacim pogled na cifarnik, a tamo pise Seiko ! :)
E Nikola, kako budes duze ovde, vrlo brzo ces promeniti misljenje i strategiju. :)
Jutro svima.....
Prilog 104768
Prilog 104769
Grand Diver danas. Kako vreme prolazi, sve ga više volim. Mnogo sata za malo para.
Jutro, uz stihove "dolazi zima duga i hladna..." ;)
Prilog 104775
^ Stavi molimt te joj neku fotku tog sata, ne moras u ovoj temi, moze i u nekoj drugoj.
A obavezno da stavis i fotku poklopca, tacnije zadnje strane. Nisam znao da imas taj sat, to mi je jedan od boljih Citizenovih divera. Vise puta sam hteo da ga uzmem, ali nikada mi se nje dalo.