Evo moj prvi post u ovoj temi :)
za jubilarni stoti post :)
Stigao danas novi kais.
http://i28.photobucket.com/albums/c2...psf55a4ed5.jpg
Printable View
Evo moj prvi post u ovoj temi :)
za jubilarni stoti post :)
Stigao danas novi kais.
http://i28.photobucket.com/albums/c2...psf55a4ed5.jpg
Dobar, odlican! :congrats:
Neka je sa srecom!
Rekoh ti ja danas da ti se ne slaze uz boju ociju......:no: i zato ga daj meni!
Hvala puno Sky, postavicu jos slika sutra, nemam sada kameru. Za Orienta mogu reci samo najbolje pogotovo kada uzmemo u obzir cenu zaista puno nudi. Izrada je na zavidnom nivou, nemam zamerki na kvalitet sve je odradjeno kvalitetno i precizno. Mehanizam za navijanje radi odlicno, veoma se brzo i lako navija, preciznost je takodje jako dobra, obicno je oko +1s dok ga ne skinem sa ruke kada se vratim sa posla. U toku noci uspori malo u zavisnosti od polozaja tako da se za 24 h preciznost moze kretati +- 1-2 sekundi. Pokazivac rezerve snage je nesto sto sam trazio prilkom kupovine i vrlo je precizan. Misilim da je to jedna vrlo korisna komplikacija koja je ujedno i jako lepa na satu i prosto mi nije jasno zasto nije vise zastupljena kod proizvodjaca. Ja inace nisam ljubitelj stoperica i hronometara koji se ugradjuju u maltene vecinu satova jer to nikada nisam koristio i takvi satovi iako daju sportsku notu prosto nisu moj izbor. Da sam u prilici da ga dizajniram, promenio bih neke stvari na njemu, ali onda se ne bi pojavila zelja za nekim drugim satom :-). Da budem iskren nisam ni znao za Orienta dok nisam pregledao forum maltene do zadnje stranice i bas mi je zao sto Orient nema uvoznika za Srbiju ima puno lepih modela, steta je sto ih ne mozemo probati i razgledati uzivo. U svakom slucaju Orient je zasluzio moje puno postovanje.
Hvala fokus.
Možeš otvoriti i svoju galeriju satova pa tamo postavi fotke svih satova i obavezno Orienta.
Još jednom vrlo lep sat. U zdravlju te služio.
PS-I meni se sviđa kako je uklopljen pokazivač rezerve snage.
Prilog 100662 Dobro jutro :thumbsup:
Jutro....
Pozdrav za ekipu subota i sportskiPrilog 100664
Jedva je dosao na red.....
Prilog 100665