Sector, čestitke na novom satu! Po meni, jedan od lepših pristupačnih dress satova... Kod mene je bila "mrtva trka" baš između ovog tvog modela i Intra-matica. U zdravlju ga nosio...
Printable View
Sector, čestitke na novom satu! Po meni, jedan od lepših pristupačnih dress satova... Kod mene je bila "mrtva trka" baš između ovog tvog modela i Intra-matica. U zdravlju ga nosio...
hvala vam Gdin B.:thumbup:
Dobar dan! Danas, moonwatch!
Jutro...
Ponedeljak :(
Prilog 106296
Ponedeljak mrzeo ovaj ponedeljak,sad mi je nazalost kao svaki vikend
2609 ha
Prilog 106307
Mario krasan poljot....
Ovom prilikom bi se zahvalio svim članovima koji su dali ( i onima koji su promatrali )svoj doprinos da osvojim ovu prekrasnu salicu za kavu i poster te zahvala Svetu Satova na fenomenalnoj nagradi i odličnim idejama koje nas uveseljavaju u ovom našem nekima čudnom hobiju....:thumbsup:
Velika zahvala i Dragani koja je sve to upakirala i poslala i dala si truda da sve ispadne savršeno :congrats:.
Hvala još jednom svima ....
Prilog 106308
Prilog 106309
sector77, hvala, a tebi cestitke jos jedanput na osvojenoj nagradi :congrats:......i sam znam kako je i mene razveselilo!
E! Sector?! Mislim da ti nisam cestitao na ovom lepom Hamiltona!!! Pa, cestitam!!!! Nikako mi nije jasno zasto oni nisu na ceni?