Re: Koji sat nosite danas? Oktobar 2014 - Mart 2016
[Куоте = ВЛАДАН П, 198220] Тханк иоу вери муцх
господин Душан
:) [/ куоте]
То ми враћаш za degustibus...:)
hehe ma zezamo se malo, Mario nadam se da ćeš uskoro i ti koju reč o ajkuli da kažeš
ej 40evra, pa ovo je strava, kažem ja onda, ima tu šta za male pare da se prebere
Dušane nije sad da sam neozbiljan, ali stvarno kolekcija ti je vrsna, baš kao da sam ja birao, sve pohvale
Citat:
Милан Милановић kaže:
hehe ma zezamo se malo, Mario nadam se da ćeš uskoro i ti koju reč o ajkuli da kažeš
ej 40evra, pa ovo je strava, kažem ja onda, ima tu šta za male pare da se prebere
Dušane nije sad da sam neozbiljan, ali stvarno kolekcija ti je vrsna, baš kao da sam ja birao, sve pohvale
U pravu si kolega oko prebiranja.Ovo je bio neki popust pa stoga ova cena.Uzgred,ovde ne samo da treba da se edukujemo o satovima,kao ja na primer,veci i o svemu sto je vezano za satove...kaiseve napr.Da citiram maksimu VLADAN P"zajedno smo skupa".Mislim sat i kais u ovom slucaju.
PS hvala za pohvalu!:thank_you2:
Citat:
dusan51 kaže:
[Куоте = ВЛАДАН П, 198220] Тханк иоу вери муцх
господин Душан
:) [/ куоте]
То ми враћаш za degustibus...:)
Ma,latinski i grčki su na ovim prostorima ,skoro, maternji jezici ;)
Citat:
VLADAN P kaže:
Ma,latinski i grčki su na ovim prostorima ,skoro, maternji jezici ;)
Quid dices?
:P
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
arch_m kaže:
Drugari moji, nakon "7000 dana u Sibiru", ili, u mom lucaju, nekoliko hladnih mjeseci u ledeno hladnom Petrozavodsku, nakon sto se moj angazman u Rusiji od nekoliko planiranih sedmica pretvorio u nekoliko dugih mjeseci, konacno se javljam iz ovih nasih juznih krajeva, s jednim rijetkim, rijetkim sovjetskim ljepotanom, rebrastog cifera, kojeg sam cekao, slobodno mogu reci - godinama, i, evo, uz malo srece cekanje i strpljenje se isplatilo, na moje veliko zadovojstvo... tim vise sto sam ga nasao bas tamo, u Rusji, kao sad s trake skinutog.
Uskro cu na mojoj temi malo opsirnije pisati o ovom lijepom iskustvu, satovima...
Prilog 120589
arch_m živ li si?:)
Odličan Komandirski i u pravu si, retko se sreće. U zdravlju te služio.