kako sam uspeo da propustimj predsavljanje ovo sata :dontknow:
jel moze pomoc mala gde je na forumu premijerno predstavljen, opis i ostalo sto ide uz takvu satinu? :)
Printable View
Pozz svima!:DEvo je pred ovu "svapsku" se prenovih sa nova dva CASIO modela,MRW-200H-1E i 1B,pre neki dan mi stigose,ipak je casio-casio da se razumemo:blink:,dobri,kavalitetni i pristupacni svakome,ova dva modela nisu skupa i bas su ekstra-vrh brate:thumbup:,posto su WR100m,sluzice mi za vodene aktivnosti ali i za nosenje po "suvom" jer su ugodni i laki za isto:dance3:,uglavnom zelim svima sve the best u novoj 2012-oj,ali prvo svima srecan predstojeci Bozic pa onda NG-nasa,pa ko sta slavi i docekuje neka se lepo provede i kao sto rekoh,puno zdravlja i novih SATOVAAAA!!!:laugh:Prilog 15271Prilog 15272Prilog 15273Prilog 15274Prilog 15275Prilog 15276
Danas stari SKX021, naravno J :)
Malisa od 38mm na seiko diver gumi.
http://i42.tinypic.com/261yqtw.jpg
@sky da vidis samo kakva je kutija, uopste mu nije lose u njoj ;)
i to je upravo taj model
iwc
international watch co
schaffhausen
danas upecan i jako mi je drago sto je malih dimenzija ,to sto nije "vodomer" i sto jednom nasem clani ovaj mali promer bi bas odgovorao jer ocigledno da voli male dimenzije....uzgred ocekujem dobronamerne komentare a i mozda neku pravopisnu gresku na koju ce mi se ukazati.
pozdrav
Prilog 15558
Pa još neko i da ti plati pivo!? Ustvari, što da ne, IWC ti liči na jedan moj stari Seiko, znači dobar je to sat.
Prilog 15567
Evo i slika, bio sam brz. Jel ne liče? ;)
PS Ipak, taj International WC nema datum.
Dobro razlika je samo u nazivu doduse tvoj je bolji ima datum...koji je to sat em mali em nema datum..onda ja Vukase moram da castim pivom!!!